vineri, 27 aprilie 2012

Palarii

   Palariile sunt un must have sezonul acesta. Nu doar ca este un accesoriu foarte atractiv, insa te ajuta sa iti protejezi cap'sorul de eventuale insolatii. In plus, in zilele "negre" , cand nu te simti comfortabil in piele ta, sau nu ai chef sa te machiezi, o palarie si o pereche de ochelari de soare te pot ajuta sa iti inviorezi tinuta. Din fericire avem de unde sa alegem. Magazinele sunt pline cu palarii colorate, simple, mari, mici la preturi accesibile.
   Multe dintre voi ar putea spune ca "palariile nu sunt de mine". Credeti-ma, se pot gasi sute de modele care ar avantaja pe oricine.
   O palarie mare ar merge perfect cu o rochie de vara, lunga. O pereche de sandalute, niste bratari , o geanta plic supradimensionata si tinuta pentru zilele calde de vara este gata.
   Un alt mod de a purta acest accesoriu capilar este intr-un stil glam rock. Blugi stramti, platforme negre sau o pereche de botine, geaca de piele si o palarie simpla, stil "barbatesc". Accesoriile ar putea fi compuse din muuulte lantisoare lungi si o bratara fixa.
   Pentru un stil boohoo-chic as adopta o fusta pana in pamant, niste platforme, o bluzita bagata in fusta si o palarie mare. As alege culori precum portocaliu, maro. Geanta plic supradimensionata si lantisoarele lungi nu ar trebui sa lipseasca din aceasta tinuta!
  Pana si cele mai stralucite vedete au ales o palarie pentru completarea tinutei. Nu putem nega, le sta foarte bine! Important este sa ne simtim bine in piele noastra si experimentam noi modalitati de a le purta.Sper sa gasiti modele care sa va reprezinte cel mai mult!
 

Un comentariu: