luni, 31 decembrie 2012

It's almost 2013! The post for StyleCorner.





    -Bună frumoaselor!-trăgeam cu ochiul spre vitrina sclipotoare,în spatele căreia o pereche de pantofi din catifea neagră îşi arătau ţanţosi talpa roşie şi tocurile înalte.
   De o vreme bună eram in căutare de pantofii perfecţi pentru cea mai veselă noapte din an,Revelionul. Cum zicea faimoasa Coco Chanel: „O femeie nu e urâtă niciodată dacă poartă pantofii potriviţi”, şi aşa şi este.
   Ţinuta trebuie sa fie la fel de elegantă si sclipitoare ca artificiile care vor exploda sub cerul liber, stelele ţinandu-i companie. Dar pantofii aceeia...Ah! Nu-mi pot lua gândul de la ei.
   Trec de pragul magazinului cu emoţie,o rog frumos pe vâzătoare să-mi ofere mărimea 36 pentru a-i proba. Păşesc spre oglinda aceea fabuloasă,ovală ,suportu-i fiind ornat cu elemente baroc de o mare precizie. Fac o piruetă elegantă, şi observ cum talia îmi joacă în ritm cu paşii,cum picioarele îmi sunt alungite,iar eu...mă simt minunat!
   -Vă iau acasă. E musai!
   Aşa că am ieşit din magazin cu noua achiziţie ascunsă într-o plăsuţă de hârtie,o plăsuţă cărei conţinut radia feminitate,eleganţă şi ce-i mai important,tocuri de 12.
  Minionă fiind,pot spune cu mână pe suflet cât de necesare sunt  încălţămintele înalte. Nu doar că ne fac să arătăm mai sexy, dar ne şi up-gradează încrederea în sine. Şi nu degeaba cred că cele mai bune prietene ale fetelor de înalţimea mea sunt tocurile de 12 cm.

Pentru a citi intregul articol scris pentru StyleCorner,click aici


P.S Care este promisiunea voastra pentru anul 2013?

3 comentarii: