vineri, 7 decembrie 2012

Winter flower

      Cred ca in inima fiecariua dintre noi s-a aprins luminita de Craciun, o mica flacara care ne transmite stare buna, de liniste, si dorinta de a impartasi aceste trairi cu cei dragi. Orasul emana o mireasma de iarna condimentata cu putina scortisoara si gust de mar copt. Decoratiunile de sezon devin din ce in ce mai frecvente prin magazine, cladiri, balcoanele blocurilor. Chiar azi povesteam cu Dan, ca ar fi frumos sa ne cumparam si noi cateva ghirlande, luminite si globuri pentru a ne decora apartamentul, avand in vedere ca acesta este primul nostru Craciun in care locuim impreuna.
   Toata lumea alearga grabita cu pungi de cadouri in mana, iar agitatia si-a atins cotele maxime. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi de Craciun.
   Azi am decis cu Dan sa iesim putin prin centrul Clujului si sa admiram minunatul peisaj urban impodobit. Si cum iarna a adus cu ea floarea "craciunita", am zis ca ar fi perfect sa o iau cu mine, sa mi-o agat pe sacou si sa transmita tuturor stare buna...am schimbat doar putin culorile :D

Mai multe poze gasiti aici

Botine: JC
Bluza si sacou: Magazin SH
Fusta: New Yorker

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu