joi, 31 mai 2012

Summer

     A venit mult asteptata vara! Parca simt cum nisipul fierbine imi ghidila talpile iar adierea calda imi mangaie parul si obrajii. Nu uit niciodata sa pun cu mine ,in geanta de zi ,o revista de moda, sticluta cu apa si crema protectoare. Terasele si cocktailurile parca imi zambesc din departare, iar Clujul a imbracat un miros de vara, dulce si cu miresme florale. Orasul a prins viata, parcurile sunt pline...chiar daca e sesiune :)
   Toate ne gandim la bronzul ciocolatiu pe care vrem sa-l obtinem, la gentile mari de plaja cat mai incapatoare, la sandale frumoase, care sa ne scoata pedichiura proaspat facuta in evidenta si nu in ultimul rand, la costumul de baie pe care ni-l dorim. Este o dilema totusi, ne trebuie ceva, ce sa ne puna corpul si pielea aurie, mangaiata e razele soarelui, in valoare. Vara aceasta se poarta costumul de baie intreg, cu sau fara model. Poate fi usor accesorizat cu o palarie mare de plaja si multe bratari. Arata foarte elegant si feminin! Toate ne dorim sa fim vedetele marii si a plajei, deci prezenta noastra ar trebui sa straluceasca si sa reflecte zicala "la soare te putea uita dar la ea ba". Sezonul acesta ne-a dat libertatea de a alege culorile care ne plac cel mai mult. De la cele neon pana la imprimeuri florale, totul este permis.

  
    Forme rotunde

  Daca formele tale sunt precum vedetei de la Hollywood, Kim Kardashian, poti fi mandra de ele! Costumele de baie intregi iti vor sta foarte bine! Formele tale vor arata mai bine ca niciodata si cu siguranta vei atrage doar priviri admirative. Puteti opta si pentru costumele compuse din doua piese, insa ceea ce este important e sa fiti atente la alegerea slipului. Va recomand ca marginile care se intind pe solduri sa fie putin mai late. Daca optati pentru un slip care este legat cu snur, riscati sa dezvaluti prea mult.

  Talie subtirica

   Costumele din doua piese sau cele intregi, decupate in fata vor arata perfect pe tine. Orice tip de slip iti va sta bine, in special cele legate cu snur pe solduri. Pentru a evidentia sanii iti recomand sutienul tip triunghi sau cel cu, cupa. Vor parea mult mai mari si mai fermi. Cu siguranta complimentele nu vor inceta sa vina!




   Posterior proeminent

   Sezonul acesta a venit cu niste costume de baie foarte sexy pentru toata lumea. Daca veti da o raita prin H&M veti gasi slipuri cu talie inalta, care sunt foarte sexy! Nu stiu de ce, insa ma duce cu gandul la celebra diva, Marylin Monroe. E foarte vintage combinatia slipului cu talie inalta si sutien fara bretele, doar pe piept. O palarie mare de plaja isi va pune amprenta finala pe tinuta. Daca totusi nu va simtiti comfortabile cu slipul retro, va puteti lega o esarfa vaporoasa intr-o culoare calda pe brau. Va da o nota de mister si de eleganta.
   Tin sa mentionez, desi dorinta de a critica sta departe de mine, nu va recomand slip gen Nicki Minaj in videoclipul "Starships". Consider ca este mult prea vulgar. Pentru ca tinuta sa fie feminina si ochii admirativi sa nu ne ocoleasca, este nevoie de bun gust si nu de vulgaritate. Repet, este o opinie, nu critic!

Sani mici





  Da, de multe ori suntem complexate de marime bustului, insa asta trebuie sa se opreasca! Daca ne alegem bine sutienul, sanii vor fi cat se poate de frumosi. Cum am mentionat si mai sus, cele cu triunghi sau cu cupa ne vor avantaja cel mai mult. Ideea e ca ele sa fie ridicate si bine tinute. :)

  Va sfatuiesc sa nu va grabiti cu alegerea unui costum. Cautati ceva ce sa va placa, sa va avantajeze si in care sa va simtit cat se poate de feminine.
  Pentru orice sugentii va astept pe Kinga Horn's Blog.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu