duminică, 14 aprilie 2013

Stripes

    A început meciul de câteva minute. Dan s-a făcut comod în patul nostru și îl urmărește cu mare interes, în timp ce eu am decis să bloggăresc. Ne bucurăm amandoi de o seară de duminică liniștită, sorbind o gură de vin alb, demidulce, iar Dan savurându-și berea rece, ”că așa mere' la meci!”- zise el. E bine acasă. În camera noastră decorată cu flori, (pentru că zilele trecute am trecut pe la piață și am cumparat ”câteva” buchete) și în atmosfera noastră caldă și familială. Ah, că veni vorba de cald. Cred că toți am profitat azi de orele însorite. Vai, așa fain a fost!
Ne-am pornit la o plimbare în parc dar am ajuns la Toulouse. Ne-am comandat o cafea lungă cu lapte și ne-am îngropat în povești nemuritoare. Am râs mult. Ceea ce facem foarte des în ultima vreme. Se zice că râsul îngrașă. Păi ce să zic? Cred că astea sunt cele mai vesele două kilograme pe care le-am pus pe mine de ceva timp. :)
 
      Și că tot era frumos afară, am ținut musai să mă îmbrac lejer și subțire, așa că am apelat la noii mei colanți, de care sunt foarte îndrăgostită. Am încercat să-i accesorizez căt mai casual, însă am vrut să-i dau și o ușoară notă elegantă ținutei. Ceva ce să mă reprezinte și în care să mă simt bine.
Nu știu ce părere aveți voi, însă mie mi se par foarte chic colanții. Până și o băbuță a întors azi capul după pantalonașii dungați, zâmbindu-mi ușor, cu o privire caldă.

Am văzut din ce în ce mai multe gagici care au abordat acesti colanți. Mi-a plăcut că, deși piesa vestimentară era aceeași, accesoriile difereau până la cele mai mici detalii. Fiecare persoană poate să-și exprime stilul cu alegerile pe care le face. Practic despre asta e vorba. Nu-i important că deținem aceeași pantaloni mai multe fete, ci să ne exprimăm personalitatea prin ei.

Colanți: Random store( undeva pe strada Napoca, însă ulterior am văzut și la magazinele IQ)
Cămașă și geantă plic: H&M
Pantofi: House of art
Guleraș: Couper Atelier

Nu uitați să dați like paginii de facebook Kinga Horn`s Blog 

2 comentarii: