luni, 3 septembrie 2012

Pink Box

 
   De ceva vreme am facut cunostina cu un nou concept adus in Romania, si anume Pink Box. Am citit multe review-uri, unele pro altele contra. Am decis ca e musai sa sap mai adanc si sa-mi dau seama ce este defapt aceasta cutie. Am vizionat cateva videouri pe YouTube, ale unor gagici din America, unde explicau mai indetaliat ce este cu adevarat acest concept. Pentru a ma lamuri 100%,am comandat cutia. Sincer, la inceput am avut unele retineri, deoarece nu i-am cunoscut continutul. Insa totusi, sentimentul acela euforic care te coplesteste in momentul in care deschizi Pink Box-ul, merita  trait la maxim.  Spre surprinderea mea, am fost mai mult decat multumita de produsele care se aflau in cutie. S-a vazut, ca cei care le-au ales, s-au straduit sa ne surprinda cu lucrusoare folositoare si au pus totul la punct, asa cum trebuie!
   Am filmat si eu un review despre aceasta experienta, deoarece multe domnisoare m-au intrebat daca se merita. Raspunsul meu il aflati chiar aici...

7 comentarii:

  1. Mascara este foaaaaarte bun :) eu ma impac super bn cu el...nu mi-am comanda pinx box ul d eluna trecuta..ma mai gandesc la cel de luna aceasta..sa le folosesti cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Anca! :* Sper sa fi multumita de Pink Box daca ti-l comanzi si tu. Apropo de mascara, l-am incercat si eu dupa ce mi-ai zis ca e foarte bun. Sa sti ca ai avut dreptate!

      Ștergere
  2. Buna, Kinga!
    Cutiuta prezentata in video e cea pe luna Septembrie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Deea! Cutia prezentata e din luna august. Cea din septembrie inca nu s-a livrat. Pe pagina de facebook celor de la Pink Box putem gasi cateva hint-uri despre continut, insa nu stiu nimic concret inca.

      Ștergere
  3. Hei!:* Tocmai ti.am descoperit blogul si din primul moment te.am adaugat in lista mea de bloguri.

    In primul rand felicitari pentru munca!

    App: te invit la concurs, premiul este o carte
    http://mmmmmmsm.blogspot.ro/2012/09/giveaway-libris.html

    pe curand:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate voi incerca si eu :)
    Multumesc ca ai share-uit
    xo

    http://mishuella.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere