marți, 11 septembrie 2012

Back to black

    Desi ne-am obisnuit vara aceasta cu nuantele aprinse si culori neon stridente, clasicul revine in forta in toamna/iarna aceasta. Cu toate ca ne-am achizitionat toata vara haine colorate, sunt sigura ca in fundul sifonierului mai gasim cate o hainuta neagra.  Imi vine greu sa cred ca a trecut vara atat de repede. M-as mai fi bucurat de ea o luna...doua.
   Mai nou, sunt la vanatoare de noi achizitii, rochite negre, cu croiala clasica, camasi "army" si nu in ultimul rand, botine cu tinte/aplicatii. Ce-i drept, am pus ochii pe o pereche de botine la Stradivarius, insa din pacate au ramas fara marimea 37, spre ginionul meu.
   Sezonul acesta sunt atrasa de accesoriile cu tinte, aplicatii metalice si perlute. Chiar daca acest nou trend ne duce putin cu gandul spre rock, mi se pare totusi foarte feminin. Depinde de noi cum le alegem si cum le combinam cu tinutele.
  Pielea e din nou in sezonul acesta. Deja mi se contureaza in fata ochiilor o tinuta eleganta si feminina, din piele. Pantaloni stramti, botine cu aplicatii, o camasa "see through" neagra si o geanta mare, Valentino, cu tinte. Ce sa va mai spun despre pielea in combinatie cu bumbac sau matase? Absolut fabulos!
 Evident, chiar daca noul trend ne-a surprins cu clasicul negru, nu e nevoie sa ne imbracam in fiecare zi asa. Insa la o petrecere eleganta sau la o cina romantica impreuna cu iubitul, consider ca acest outfit este destul de feminin si de indraznet in acelasi timp.




  Daca tot am scris cateva randuri despre noul stil, vreau sa mentionez si cateva tinute fumate, care credeti-ma, nu se mai intorc.
-Colanti leopard print, mulati. Uneori, daca nu sunt purtati cu accesoriile potrivite, trec pragul spre vulgaritate, (Sincer, sunt o iubitoare de leopard print, oricine orice ar zice, insa le accesorizez cu limita.)
-Cizme cu bot ascutit si toc cui. Zilele trecute am vazut la o domnisoara. Mi-a atras atentia,deoarece a combinat cizmele cu o fusta exagerat de mini.
-Elastic de par din catifea. Din punctul meu de vedere, un elastic subtirel, de culoarea parului, infasurat mai apoi intr-o suvita, sau cateva impletituri casual, te scot mai repede din anonimat.

2 comentarii:

  1. wow i love these looks. i'm a big fan of totally black looks.
    lovely greets
    maren anita

    FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,adevarul e ca negrul nu se demodeaza niciodata! Si eu mi-am facut lista de cumparaturi pentru noul sezon, am ochit si niste pantaloni din piele,culoarea camel,si nu mi-ar prinde rau o gheaca neagra din piele cu tinte (am vazut in Zara una superbaaa)

    RăspundețiȘtergere