joi, 16 august 2012

Skull fashion

   Chiar daca ne vine greu sa acceptam, ne-a intampinat mijlocul lui august, iar vara incet, incet isi ia ramas bun de la noi. Uitandu-ma prin magazinele/siteu-urile mele preferate (H&M, Zara, New Yorker, Asos) mi-au sarit in ochi multe detalii, tinute, aplicatii cu cap de mort. Se pare ca toamna intra in forta cu elemente haotice, tinte, aplicatii etc. insa toate aceste fiind combinate cu detalii feminine. Din fericire, noua tendinta este usor de accesorizat, in functie de stilul fiecaria, pastrand tot odata linia feminina a tinutei.

 Skull feminin

   Chiar daca stilul "cap de schelet" pare foarte punk si barbatesc, cu cateva accesorii glossy putem transforma o tinuta comuna intr-una foarte chic si moderna. Important e sa nu exageram cu detaliile tip skull si sa incercam sa le combinam cu elemente glamorous, cum ar fi perle, un ceas stralucitor in combinatie cu multe bratari, coafura aranjata in coc lejer, etc. Daca totusi nu va regasiti stilul personal in cele mentionate mai sus, se poate opta si pentru hainute gata "feminizate", cum ar fi un cap de mort imprimat din motive florale, sau ochi evidentiati cu zirconii etc.
   Accesoriile stralucitoare merg foarte bine cu tinutele simple, de exemplu: un lantisor lung, cu un pandant skull evident, se muleaza foarte bine pe un top simplu, o pereche de jeansi, botine cu toc si o geanta mare de zi.





  Accesorii

   Accesoriile constituie amprenta personala si finala a unei tinute. Fiecare si le alege dupa stil si gust. Personal prefer gentutele plic decorate cu diverse elemente, perlute, pietricele, broderii etc.
  Va recomand sa vizitati magazinele voastre preferate, unde veti gasi cu siguranta ce vi se potriveste. Cu cat veti proba mai multe tinute, cu atat veti observa cat de bine va prinde.
Shopping placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu