joi, 29 martie 2012

Aur roz

    Cum primavara a sosit, ne-am scos hainutele mai lejere din fundul garderobei si ne bucuram de culorile aprinse ale acestui sezon. Cu toate ca tendintele se schimba de la anotimp la anotimp, accesoriile si bijuteriile vor ramane in voga pentru totdeauna in ceea ce priveste "decorarea" tinutei. O pereche de cercei, o bratara, un inel mai special, toate ne dau un plus de incredere reflectand starea de spirit. Alegerea unei bijuterii trebuie sa oglindeasca in primul rand personalitatea si eleganta. In accesorizare totul este permis, atata timp cat nu se exagereaza!
    Dupa cum ati observat si voi, tendintele in primavara-vara aceasta inspira culori vii, precum galben fosforescent, portocaliu, ticlam, albastru etc. Aceste culori se pot combina intre ele cu conditia sa se afle in armonie( exemplu movul si cu verdele merg bine impreuna :) ). Un accesoriu bine ales isi va pune cu siguranta amprenta finala pe tinuta.
   In acest sezon,aurul roz domina. Cum moda este mai indrazneata, specialistii in bijuterii au adoptat si ei un design mai aparte si o culoare mai speciala :). Sa fiu sincera, acest lucru ma bucura mult deoarece mereu am fost o mare fana a culorii roz. Mi-se pare ca este o nuanta feminia si eleganta. :)
   Va invit sa urmariti urmatoarele imagini. Sper sa va placa!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu