vineri, 23 martie 2012

Sabion

    Probabil v-ati obisnuit cu blogul meu scris in limba engleza, insa de data aceasta m-am gandit sa postez in limba romana. Dupa cum v-am anuntat si in ultimul meu video de pe Youtube, in sfarsit mi-am gasit un loc de munca in domeniul care ma atrage cel mai mult: moda.
     Din copilarie eram fascinata de moda, bijuterii, accesorii, imbracaminte si design. Simt ca in momentul acesta am pornit pe un drum care ma face foarte fericita si ma provoaca sa scot tot ce e mai bun din mine.
    Lucrand cu oamenii, cu bijuterii fascinante si elegante mi-au aratat o alta perspectiva a modei, si anume feminitatea absoluta. Ca orice femeie, ne dorim sa fim admirate, cochete si elegante. Fiecare dintre noi are propriul stil de viata, propria personalitate, insa totusi, eleganta este ceea ce avem toate in comun.
     Accesorizand o tinuta simpla cu niste bijuterii de vis ne dau un plus de incredere si rafinament. Eleganta in primul rand trebuie sa vina din interior. Accesoriile doar inspira personalitatea si accentueaza liniile feminine a oricarei femei.
   Va invit pe aceasta cale sa urmariti site-ul http://www.sabion.ro/ , unde cu siguranta va veti regasi personalitatea in fabuloasele bijuterii si accesorii. Daruind amintiri celor din jur si propriei persoane, veti simti cu adevarat farmecul feminitatii si elegantei. Lucrurile marunte si simple uneori ne invioreaza toata ziua, ceea ce ne face sa ne simtim cu totul si cu totul speciale si fermecatoare.
   Aaa, si sa nu uit! Zambetul este cel mai ieftin accesoriu, deci incercati sa il purtati cat de des posibil. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu