joi, 19 decembrie 2013

Gift ideas for everyone

   Agitație mare în magazine. Toată lumea e în căutare de cadouri. Bunicile își iau soțul de braț și se plimbă prin supermaketuri pentru a cumpăra ultimele ingrediente necesare pentru prăjitura aceea bună. Mamele se agită în fața raionului cu jucării neștiind ce să aleagă pentru copilașul lor. Iar tații...ei bine, ei plătesc pentru cadouri. :) Se simte o zăpăceală densă în aer. O atmosferă haotică, cu colinde pierdute-n vânt, râstete de copii și discuții gălăgioase între adulți. Oamenii sunt încărcați cu pungi de cadouri umplute cu surprize și cu emoții, sau după caz, stres. Și totuși iubim Sărbătorile. Iubim atmosfera asta și o retrăim anual. Ne place frigul de afară care ne ține companie tot drumul spre casă. Ne place gerul combinat cu mirosul de cafea. Hmm, sau prăjiturile cu scorțișoară...
   Poate încă nu ne-am apucat de pregătirea gustărilor. Mai este timp, o săptămână aproape, dar cu siguranță am pornit spre vânătoarea de daruri. Probabil ne-am împotmolit de câteva ori în mijlocul magazinelor neștiind ce căutăm de fapt. Vrem ceva special, ceva frumos, ceva poate nu foarte costisitor, dar totuși de efect. Vrem în primul rând să aducem zâmbete pe fața celor dragi. Vrem să-i vedem fericiți. Exact ieri i-am spus mamei că mă bucur enorm de mult că am cui să cumpăr cadouri de Crăciun.

   Eu deja aproape că am terminat cu vânătoarea după cadouri. Dacă aveți timp liber, puteți să faceți o vizită pe la Iulius Mall, unde se ține un târg de cadouri. Dacă deja ați cumpărat darurile pentru cei dragi, m-aș bucura enorm să aflu ce le dăruiți.
   Vă las gagici, însă nu înainte de a vă ruga să dați share acestei postări, poate le mai dăm prietenilor noștri idei de cadouri.
V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu