joi, 28 noiembrie 2013

Early Christmas Giveaway!

 Ho Ho Ho! 
     O legendă veche susţine că într-o seară friguroasă de iarnă, când doar lumina lumânărilor mai era trează, o familie săracă dintr-un sat îndepărtat se certa din cauza problemelor financiare. Nu aveau destui bani pentru a-şi da copiii la şcoală, pentru a le cumpăra haine şi mâncare, pentru a le oferi cadouri de Sfintele Sărbători. Părinții supărați aprinseseră o lumânare, zăbovind asupra greutăților și rugându-se la un viitor mai bun.
     Un plimbăreț, care a prins din aerul înghețat frânturi din discuția celor doi , s-a apropiat de casa familiei și le-a lăsat în geam o punguță plină de aur. Gândindu-se că acei oameni vor folosi banii oferiți mai înțelept ca el și nevoile lor erau mai mari, s-a hotărât să îi ajute.
    Dimineața următoare, tatăl a găsit mica comoară pe pervazul ferestrei. Și-a chemat nevasta, care de bucurie a vărsat cele mai fierbinți lacrimi de până atunci.
    Acea iarnă a fost una cu totul specială pentru ei. Copiii s-au putut bucura de haine calde, mâncare din belșug și cadouri frumoase. Iar domnul darnic, care mai târziu a fost numit Moș Nicolae, a lăsat o tradiție frumoasă in viața noastră, cea de a dărui din suflet.
    Haideți să dăruim și noi, fiecare ce poate: vorbă bună, zâmbete, îmbrățișări, săruturi. Să fim mai buni pe zi ce trece, tot anul, nu doar de Sărbători. Căci aceste daruri mărunte ne îmbogățesc.
Am pregătit și eu un cadou pentru voi!

 Ce trebuie să faceți?
Dați like paginii de facebook Kinga Horn's Blog aici!
Dați share acestui link pe pagina voastră de facebook
Lăsați-mi un răspuns ,în secțiunea de comentarii, la întrebarea: Care a fost cel mai frumos cadou pe care la-ți primit de Sărbători?
Eu v-am spus povestea mea, a voastră care e? Vreau să vă cunosc mai bine.
  Câștigătoarea va fi anunțată pe data de 5 decembrie.
Aștept cu nerăbdare să citesc răspunsurile voastre.
Kisses!
 

18 comentarii:

  1. Cel mai frumos cadou de sarbatori a fost acum 2 ani,cand mi'a pus in brad prietenul un ruj de la MAC. Sincer m'a bucurat foarte mult,deoarece inainte de sarbatori trecusem pe la magazin si mi'a spus ca nu are banuti si eram putin :( dar ma iubeste! Asta a fost cea mai frumoasa surpriza din toate pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. In fiecare an am fost incantata de cadourile pe care le-am primit de Craciun. Avand o situatie financiara normala niciodata nu ma asteptam la mare lucru insa parintii au avut grija in fiecare an sa ma surprinda. Cele mai frumoase cadouri de Craciun raman totusi cele pe care le-am primit cand eram mica si ma bucuram pentru orice. Aveam mosi craciuni multiplii parinti, bunici, unchii, nasi) si asta a facut ca fiecare dimineata de craciun sa fie una memorabila :D PS: Multumim pentru concurs :D

    RăspundețiȘtergere
  3. M-am tot gandit daca sa scriu sau nu...dar trebuie sa scriu ceea ce simt,luna decembrie pentru noi inseamna luna ei. Cel mai frumos cadou primit vreodata de Craciun a fost fetita mea, nascuta pe 24 decembrie 2010 (acum ingeras).

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm...ar fi multe cadouri frumoase pe care le-am primit de sarbatori,cum ar fi: sa il cunosc pe prietenul meu cu care sarbatoresc 3 ani de relatie,dar cea mai frumoasa pot sa zic ca a fost acuma 2 ani,pisica mea la care tin enorm de mult si care imi face fiecare zi sa fie una cat mai frumoasa :) . Multumim pentru concurs draga :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai frumos cadou primit a fost anul trecut de Craciun , de la iubitul meu . Mi-a facut marea surpriza si mi-a cumparat un ceas de la Guess, ceas pe care mi`l doream de ceva vreme!! Insa , cadouri imi face aproape zilnic, iar cele mai frumoase sarbatori sunt cele petrecute in familie, inconjurata de persoanele dragi mie si coplesita de multa..multa..multa iubire!!!! Pupici:*
    Semnat: Ayana Annya

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai frumos cadou de sarbatori care le am primit, a fost la revelion 2012 cand am purtat pe gat imbratisarea iubitului meu, si fularul pufos care am primit in cadou de la el.. Feeling romantic, artificii.. ;) Ms pt concurs! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai frumos cadou etse acela ca ma bucur de sarbatori alaturi de familie si de prieteni.Timpul petrecut cu ei,atmosfera creata nu se compara cu lucrurile materiale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este un concurs foarte dragut, mai ales pentru ca e foarte Christmasy! E cea mai frumoasa sarbatoare a anului, parerea mea, deoarece e perioada in care familia petrece cel mai mult timp impreuna, fie in bucatarie facand prajiturele, fie decorand casa, bradul. Pentru mine aceasta perioada este foarte speciala datorita mamei mele si fratiorului meu mai mic, pot spune ca au fost adusi amandoi de Mos Nicolae, deoarece mama e din 6, iar fratiorul din 8. Sunt mai mult decat incantata ca pot sarbatori ziua lor de nastere intr-un spirit al Craciunului foarte vesel si armonios, pentru mine acasta este cel mai frumos cadou, in fiecare an pot petrece aceasta perioada cu oamenii cei mai dragi si asa cu un mic bonus de Craciun, si prietenul meu are ziua de nastere in 22, deci per total luna asta e luna cu cele mai multe bucurii, rasete, cadouri facute cu inima si cele mai frumoase amintiri.
    Iti multumim pentru concurs, este un gest frumos care va aduce mutle zambete pe buze. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de Craciun au fost cu siguranta cele de pe vremea in care credeam ca exista Mos Craciun. Era o satisfactie enorma sa primesc exact ceea ce imi dorisem si eram uimita de fiecare data de cum a reusit acest Mos sa imi stie exact dorintele.In prezent pentru mine cel mai frumos cadou este sa pot petrece sarbatorile alaturi de cei dragi, sa ne adunam fiecare de unde am fost plecati tot anul, sa ne bucuram de sanatate si darurile pe care ni le ofera viata.Nicoleta Morosan

    RăspundețiȘtergere
  10. In mod clar nu e genul de raspuns pe care te astepti sa il primesti, si nici de cum nu l-as putea numi cadou, dar, acum 5 ani, pe data de 19 decembrie tatal meu s-a stins din viata, in lupta cu cancerul. Inainte de acet moment, au fost niste ani ingrozitori, de chinuri, si durere, si lacrimi, si neputiinta. Eram in plina rebeliune adolescentina la acea vreme, iar aceasta intamplare, cu totul tragica pentru mine, m-a schimbat foarte mult la vremea respectiva, o parte mai "evil" din mine iesind la suprafata. Era groaznic sa sti ca are sa fie un sfarsit, ca nu ai cum sa faci ceva ca sa-l impiedici. Era groaznic sa-mi vad tatal aratand ca o epava (asta spunea despre el). Chimioterapia l-a distrus complet si l-a imbatranit ingrozitor. Dar faptul ca l-am pierdut, a dus durerea noastra, a celor din jur la un punct culminant, dar pe a lui, a sfarsit-o... Lucrul asta imi aducea oarecum o raza de seninatate, in tot cosmarul acela.
    Si, ca tot trebuia sa vorbesc de cadou... "Cadoul" meu a fost o maturizare incredibila la varsta de nici 17 ani, o cu totul alta perspectiva asupra vietii. Asta m-a facut sa ma apropiu mai mult de oamenii din jurul meu, sa ii apreciez mai mult, sa ii accept asa cum sunt, sa ii iubesc, sa ii tin aproape. Prietenii care m-au sustinut in acele clipe, si cei pe care i-am castigat dupa, sunt cel mai bun si mai mare cadou pe care mi-l putea oferi cineva. Si vreau sa cred ca tatal meu a facut asta.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impresionant... Sunt multe lucruri pentru care trebuie sa le multumim parintilor nostri. Ne-au crescut, ne-au format si ne-au facut sa fim ceea ce suntem acum. Inainte de acest moment cutremurator, tatal tau te-a invatat o ultima lectie de viata, pentru a deveni o femeie puternica. Iti doresc sa ai parte de fericire si dragoste in viata.

      Ștergere
    2. Iti multumesc foarte mult! Apreciez cuvintele tale.
      Toate cele bune si tie!
      Sarbatori minunate alaturi de cei dragi!

      Ștergere
  11. Cel mai frumos cadou a fost o vacanta in Franta.In urma cu cativa ani derept cadou de craciun am plecat cu ai mei in Franta unde ne-am petrecut craciunul si revelionul.A fost ceva fenomenal,fiindca inainte nu mai vizitasem aceasta tara.Craciunul lam petrecut in familie,dar de revelion ni seau alaturat si alti prieteni de familie.Nu eram numai noi in hotel.Cunosteai pe toata lumea.Atmosfera a fost nemaipomenita ,de partiile da schi sa nu mai vorbim ;) Excursia aceasta a fost cel mai frumos cadou al meu pana acuma :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Craciun a fost un superb set de bijuterii din partea iubitului meu! <3

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna,
    cel mai frumos cadou sper sa fie cel de anul acesta si sa reusim sa ne mutam intr-o casa noua.
    Share : https://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/586241004777545
    Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate e clişeu, faptul că nici un obiect nu îl pot numi "cel mai frumos cadou". Dar e ce simt. Căci singură am învăţat care sunt lucrurile pentru care inima îţi bate la fel de tare ca prima dată, şi ultima. Sau unde e locul în care pacea şi mulţumirea rămân constante, şi nimic rău nu se poate întâmpla..

    Şi toată lumea ştie. Că oricât de lung e drumul, oricât de frig e afară, nu contează, căci mai am puţin şi ajung ACASĂ. E cel mai frumos cadou. Oricând. Pentru că oriunde plec în lumea asta, oricât de departe sau de aproape, pentru oricât de mult sau de puţin timp, mereu am să mă întorc....!

    RăspundețiȘtergere
  15. FB: Andreea Sirba
    Share FB: https://www.facebook.com/andreeasirba/posts/375969552539328
    E-mail: deealumary3@gmail.com
    Cel mai frumos cadou de Craciun l-am primit in urma cu doi ani, cand am gasit atarnat in bard inelul de logodna. Eu si iubitul meu (acum deja sot) avem obiceiul sa ne punem cadourile sub brad si sa le desfacem chiar in dimineata de Craciun. Ei bine, la Craciunul respectiv trebuie sa-ti spun ca m-am suparat toata cand am vazut ca eu nu am cadou. Si-l tot certam si-i ziceam ca e un rautacios, cum a putut sa uite sa-mi ia un cadou de Craciun ... Tare rau m-am suparat! Iar el se uita la mine si radea. Intr-un final, cand a vazut ca eu nu observ inelul, mi l-a aratat chiar el, m-a lasat sa-l admir, sa ma emotionez, apoi mi l-a pus pe deget si m-a cerut de sotie! N-am sa uit acest moment toata viata mea!
    Insa, trebuie sa recunosc, ca si darurile primite in copilarie, cand credeam in Mos Craciun, erau foarte frumoase si ma faceau foarte fericita!
    Iti multumesc pentru concurs, e o sansa frumoasa pentru noi! Sper sa am noroc, imi place premiul foarte, foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  16. Fb: Madalina Spinu
    Share:https://www.facebook.com/spinu.madalina.35/posts/1419226788312038
    Cel mai frumos cadou de Craciun a fost prilejul de a-l cunoaste pe iubitul meu, asa ca anul acesta de Craciun facem 2 ani de cand suntem impreuna, 2 ani care au trecut foarte repede si mi-as dori sa urmeze multi altii de acum inainte. Am mai avut si alte cadouri destul de consistente, insa niciunul la fel de minunat ca iubitul meu. Ne-am cunoscut in club, ne-am placut si am decis sa formam un cuplu, buna alegere pe care sincer nu cred ca o voi regreta niciodata!

    RăspundețiȘtergere