duminică, 20 octombrie 2013

Must survive!

...şi după cum unii dintre voi ştiu, m-am stabilit pentru o perioadă în Germania. Noi aventuri, nouă viaţă,noi prieteni. Însă am rămas la aceleaşi obiceiuri. Îmi beau cafeaua zilnic, la fel de amară, neândulcită. Urmăresc aceleaşi seriale,deşi le-am mai văzut o dată. Nu contează! O dată ce m-am îndrăgostit de ele au ajuns sa facă parte din rutina mea zilnică. Şi nu cred că sunt singura, nu-i aşa?
    Cu toate astea, am făcut naveta destul de des, Ingolstadt-Baia Mare-Cluj. Un drum lung, mai ales cu autocarul. Şi deşi ştiu că vara ne-a părăsit şi o dată cu ea s-au dus şi călătoriile, o parte din noi mai tânjeşte după vacanţă şi concediu. Ne mai uităm din când în când pe net la oferte, la Paris, Veneţia...hmmm,oare ce ar fi să ne petrecem un weekend la Roma? Poate ar fi timpul să mai strângem la puşculiţă pentru un city break, undeva departe.
  

Let's see...


   E foarte important să ne menţinem hidratate, mai ales dacă e vorba de un drum lung. Iar apa şi mâncarea e vitală. Deci e bine să avem la noi un pic din fiecare, oricât de lung sau scurt ar fi drumul nostru de străbătut.
  Ca să avem o călătorie mai plăcută să nu uităm de aceste două obiecte. Seara poate se lasă răcoarea peste noi, iar dacă nu ne cuibărim intr-o eşarfă mare şi moale ne putem pricopsi cu o răceală zdravănă. Asta a fost unu! Doi, atunci când coborăm din transportul nostru pentru o pauză, sau chiar pentru că am ajunş la destinaţie, eşarfa aruncată peste umeri ,lejer, arată foarte chic şi fresh.

  Sunt sigură că nu avem timp zilnic să citim. Ori suntem pe drumuri ici-colo, ori ne-am cufundat în alte activităţi, ba suntem prea extenuate din cauza aglomeraţiei din viaţa de zi cu zi. Deşi mie îmi place foarte mult să citesc. Practic asta s-a născut a fi prima mea pasiune. Oricum, ideea e că atunci când suntem blocate într-un vehicul 24 de ore, cum a fost în cazul meu (groaaaznic!), nu prea ai multe de făcut. Ori citeşti, ori dormi. Şi cum nu poţi dormi atât de mult, citeşti. În felul acesta şi timpul îţi va trece mai uşor şi vei petrece şi câteva momente plăcute alături de noi personaje.
  Pentru mine e un obiect la fel de important ca telefonul sau cheile. Nu ies din casă fără el. Îmi place să fotografiez toate detaliile mici care mă încântă, mai apoi să mă uit peste poze şi să realizez că zâmbesc. Doar aşa pot face ca acele amintiri să rămână unice privite din perspectiva mea. Desigur, le împărtăşesc şi cu voi, pe Instagram, însă acele poze nu oglindesc doar un obiect, sau orice altceva ce cuprind, ci o particică din bucuriile mele.
În concluzie:     Take your camera everywhere and take     advantage of it!
  Chiar dacă un drum lung ne desparte de produsele noastre cosmetice preferate, nu trebuie să renunţăm la îngrijirea pielii. Apa termală ajută la menţinerea hidratării şi ne face să ne simţim pielea mai fresh. De regulă îmi achiziţionez acest produs în travel size. E mai uşor de "ascuns" în poşetă. 
  Lipstickul în schimb, cred este produsul care nu lipseşte niciodată din geanta unei fete. Personal atunci cand trebuie să străbat un drum mai lung, îmi place să port un ruj de o nuanţă nude, roz delicat. Dă o tentă naturală chiplui, mai ales după ce te-ai trezit cu nişte cearcăne de toată minunea.
Survival kit-ul vostru ce conţine?

3 comentarii:

  1. Ma bucur sa aud iar de tine :). Te superi daca te intreb de ce te-ai mutat in Germania?
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am plecat fiindu-mi o parte din familie acolo. Inca nu m-am mutat de tot,dar va urma.
      Kisses

      Ștergere
  2. Tocmai mi`am amintit de drumu meu cu autocaru spre Belgia.. 28 de ore pe drum, opriri reci si scurte prin locuri nemaivazute.. toate aratau la fel. Stiam in ce tara suntem doar din cauza limbii vorbite de vanzatoarea din benzinarie.
    Pe langa valizele de la cala, aveam sus geanta neagra de care nu ma pot desparti. E eleganta, dar nu foarte tare ( merge cam la orice tinuta).. o iubesc, e foarte incapatoare, chiar tot ce am vrut mi`a incaput acolo pentru drum. Nu am avut nici o carte de citit, dar m`am descurcat cu filmele de la tv din autocar si cu wireless`ul pe care il prindeam din loc in loc (pana mi`am descarcat telefonu).. in rest somn :)
    Geanta mea era plina, prea plina poate.. ca si la tine, sticla cu apa era acolo, ca nu as fi putut rezista fara. Aveam in plus doua lamai (nu pot calatori linistita daca nu le am, oriunde as merge). Lipstickul tau e inlocuit la mine de un ir de buze caramel de la H&M; un fular mare si gros, cerc, albastru ultramarin tine locul esarfei, caci era februarie. Normal ca aparatul foto nu lipsea, ca doar e cam jumate din mine. Cred ca as putea pleca fara orice, dar fara el nu!
    U know... :D
    Apoi, parfumul X.O. alb, servetelele umede si uscate, incarcatoarele, bateriile, pixurile, guma de mestecat, oglinda, batonul de cereale, stik`u, o crema Delicacy de la oriflame, placa de intins parul si o cutiuta de Ferrero Rocher imi umpleau restul gentii..
    Normal ca mai aveam multe prostioare, dar nu neaparat pt ca ele ar face parte dintr`un survival kit, ci pentru ca urma sa fiu placata de acasa 5 luni.. Si fiind prima data, am avut proasta inspiratie de a imi lua cu mine cam... tot :)) (rad acum)
    Oricum, mi`am promis ca oriunde plec, de`acum, oricat de departe, pt oricat timp, nu iau cu mine mai mult de o valiza !

    Astept articole noi, cu intrebari la sfarsit... ca imi vine inspiratia vad ca :D
    Te pup:**

    RăspundețiȘtergere