marți, 19 martie 2013

The list

   Cafea,ochelari de soare și o geantă supradimensionată. Cam asa ies din casă aproape în fiecare dimineață. Dacă nu mă duc la job, atunci mai dau o geană pe la facultate. Viață agitată,dar frumoasă!
   Am început curățenia de primăvară,atât în dulap, cât și în viața personală. Am sortat pozitivismul cu bunăstarea și zămbetele, iar tot ce ținea de răutate și pesimism am lăsat să zboare spre tărâmuri îndepărtate. Nu mă plâng, am multe lucruri de care să ma bucur.
    Pentru noul sezon am creat o mică listă, un fel de ”must do list”. Sunt convină că toate avem câte o listă! Măcar una de cumpărături! Este mai ușor să ne punem gândurile pe foaie. Ne ajută să ținem o viață organizată.

1.Must do!!!
1.  În primul rând vreau să încep cu cel mai important aspect, și anume licența! Sunt în ultimul an de facultate, iar clopoțelul timpului sună din ce în ce mai zgomotos în urechile mele. Sunt hotărâtă să-mi termin lucrarea până la finalul lui aprilie. Nu de alta, dar îmi va fi mai ușor în sesiune, voi scăpa de un stres. 
2. Vreau să călătoresc! Acum câțiva ani am fost la Paris. M-am îndrăgostit de acel oraș fabulos. Da,a fost dragoste la prima vedere! Prima și ultima mea dragoste la prima vedere. M-am plimbat cu vaporul pe râul Sena, am admirat vitrinele imense Chanel si Dior, am sărutat aerul parfumat în fiecare dimineță,am gustat zeci de soiuri de cașcaval și am condimentat fiecare masă cu un vin gustot. Sec sau dulce,gustos era!  Aceste experiențe trebuie repetate. De aceea am hotărât împreună cu Dan să călătorim. Nu am ales încă 100% destinația,dar în viitorul apropiat ne vom hotărâ. 
Dar Parisul...Ohh! Parisul... 

Be healthy!
1. După cum v-am scris și în postarea anterioară ( dacă nu ați vazut-o click aici ) m-am apucat de alergat. Încerc să încep primăvara în formă, să mănânc mai sănătos și să consum cel puțin 2l de lichide pe zi. Sportul de dimineață ajută la tonifierea muschilor, în plus vă încarcă bateriile pentru întreaga zi. Am înlocuit sucurile cu apa plată și ceaiurile făcute acasă. Ar fi indicat să beți aceste lichide fără zahăr, doar cu lămâie dacă puteți. Din fericire nu am avut niciodată probleme cu zahărul.Nu am întrecut măsura cu sucurile sau dulciurile. Și cafeaua o beau ”seacă” dacă se poate numi așa, fără zahăr sau lapte. Nu-i chiar așa amară cum pare. Așa mă trezește de dimineață... :)) În plus, în curând va veni sezonul salatelor. Recomand legumele cumpărate de la piață, deoarece sunt mai sănătoase decât cele din hipermarketuri.

 3.Think Pink!
1. E timpul să acordăm puțină atenție și psihicului. Câteodată din lipsă de timp uităm să ne bucurăm de anumite aspecte ale vieții. Multă lume e îngropată cu munca sau probleme, uitând să mai zâmbească sau să sacrifice puțin timp pentru hobby-uri sau bucurii minore. E foarte important să acordăm puțin timp pentru noi înșine. Să facem ceea ce ne place! Măcar o dată pe săptămână. Cu toții avem zile proaste, însă important e să ne ridicăm din pat, să ne tragem un zâmbet larg și să mergem mai departe. Nu totul e roz dar de noi depinde cum vedem lucrurile!

Voi ce planuri aveți pentru acest sezon?
 Nu uitați să dați like paginii de facebook Kinga Horn's Blog

3 comentarii:

  1. Se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Parisul imi doresc sa-l vizitez si eu , e primul pe lista. Cu siguranta nici anul asta nu voi reusii pentru ca e un an aglomerat cu bac , facultate etc dar mi-am promis mie insumi ca o sa-l vizitez.
    Intr-o alta ordine de idei , m-am apucat si eu sa mananc mai sanatos , nu de alta dar stomacul avea de suferit si de abia astept sezonul legumelor caci ador salatele =p~ Mi-ar placea sa alerg si eu zilnic, dar la 6 dimineata nu pot , sunt prea somnoroasa:)))

    P.S Succes cu licenta! Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Si eu te pup! Spor cu invatatul pentru bac. :*

      Ștergere
  2. daaa, imi plac listutele :) primavara e anotimpul meu preferat, parca ma impinge cineva de la spate si mi se incarca bateriile....eu nu stiu ce tot se vorbeste de astenia de primavara, pfui...niciodata nu am avut asa ceva si nu cred in ea :P

    RăspundețiȘtergere