luni, 4 martie 2013

Couper Atelier

    Toate ne dorim acesorii unicate, haine personalizate, lucruri pe care doar noi le deținem. Ne place când suntem complimentate pentru alegerea unei ținute, mai ales dacă ne-am pus amprenta unică și personală pe ea. Personal, de multe ori m-am confruntat cu dilema ”ce să îmbrac” la un eveniment, sau uneori chiar la o simplă ieșire. Am multe idei de hăinuțe pe care mi le-aș dori în garderobă,însă nu am găsit o croitorie sau un atelier care să-mi pună fantezia în practică...până acum!
( Rochie de mireasă din mătase și broderie de bumbac fildeș)
 
   Dați-mi voie să vă fac cunoștință cu Couper Atelier , o croitorie care vă îndeplinește dorințele creative. De la rochii de mireasă, până la cele mai colorate accesorii, toate sunt unicate și lucrate manual. În fiecare obiect creat s-a depus multă muncă, pasiune și dragoste pentru frumos.

 
(Tunica crem,100% bumbac/pânză) 
      





  (Rochiță hippie, material: batist 100% bumbac)

  De acum înainte alegerea unei rochii sau ținute nu mai trebuie să constituie o dilemă. La comandă puteți să vă creați cele mai interesante piese vestimentare.

     În plus, acest simpatic atelier este mereu atent la detalii și încearcă să ne surprindă cu cele mai dulci surprize. Ținând cont că mai sunt câteva zile până la 8 martie, Couper Atelier a venit cu un concurs și ne oferă un ”buchet de flori”, o eșarfă unicată,brodată manual cu flori.
Pentru a intra in concurs:
1. Like paginii Couper Atelier aici
2. Share concursului pe pagina voastră de facebook.

Castigatorul va fi anuntat in cursul zilei de 8 martie.
Vă dorim succes și așteptam cu nerabdare sa vedem cui trimitem "buchetul de flori".


2 comentarii: