marți, 10 iulie 2012

Asymmetric


   In ultima clipa m-am bagat sub dus. Telefonul incepea sa sune deja, la celalalt capat fiind Dan nerabdator sa iesim in oras. Fara sa-mi dau seama, in 40 de minute m-am aranjat, machiat, imbracat. Suna a record :).
   Am ajuns pe Memorandumului. Cineva ma prinde din spate de mana si-mi zambeste larg.
  -Ciao!
  M-am intors vesela recunoscand acea voce, ooo si cat de bine o stiu.
 Ne-am plimbat pe drumurile pietruite din centrul Clujului, stradute care imi inspirau un sentiment romantic si ma simteam ca Julia Roberts in "Eat, pray, love" in perioada in care a poposit in frumoasa Italie.
 
     Ajunsi la terasa, ne-am asezat relaxati in asteptarea meniului. O priveliste minunata, plina de poveste si raze sclipitoare care se scaldau in apa.

   Involuntar m-am asortat cu florile de pe marginea terasei. Avand in vedere ca temperaturile de minim 30 de grade nu ne ocolesc in ultima vreme, vroiam sa adopt o tinuta cat mai lejera si totusi eleganta.
   Acum ceva vreme mi-am achizitionat aceasta fusta asimetrica, de care m-am indragostit la prima vedere. Era musai sa o port cu ocazia iesirii mele cu Dan. Topul rosu constituie un detaliu aprins. Pentru a da o pata de culoare tinutei, am apelat la aceasta culoare intensa, eliminand toate accesoriile in afara de cercei de aceasi nuanta.
    Conversatiile lungi nu pareau a se termina. Limonada rece si-a facut efectul, racorindu-ne cu gustul ei dulce acrisor. Frumoasa zi, totul a fost inspirat dintr-un vis italienesc.

P.S.  Dan: -Stai sa-mi pun ochelarii de soare pe ochi!
10 minutes later
  D.(agitat si sperait) - Unde-mi sunt ochelarii??? 
  K. -Pe ochi! :))

You made my day, love!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu