marți, 12 februarie 2013

Get ready for Valentine's Day

      În urmă cu câţiva ani,probabil prin clasa a 9 a, eram înnebunită după Valentine's Day. Nu neg,era o perioadă frumoasă a vieţii mele.Împreună cu prietenele mele visam cu ochii deschişi la întâlnirile perfecte cu baieţii perfecţi, rochiile elegante inspirate din perioada interbelică, şi aşteptam cu răsuflarea tăiată să ne intre vre-un puşti în clasă şi să ne surprindă cu o floare, sau măcar cu o scrisoare de dragoste anonimă.
     În ultimii 4 ani mi-am petrecut Valentine's Day-ul cu acelaşi "Valentine" care de fiecare dată mă surprindea cu ceva nou, îmi demonstra cu fiecare gest de al lui cât de importantă sunt pentru el, şi ceea ce a pus un mare PRO pe lista relaţiei a fost urmatoarea afirmaţie: "Noi avem Valentine's Day în fiecare zi! "
   
    Pentru că ştiu că "Ziua îndrăgostiţilor" este una importantă pentru noi, am filmat un tutorial de machiaj,foarte simplu, pentru a ne salva puţin timp din "Nu ştiu cu ce să mă îmbrac,cum să-mi fac părul şi cum să mă fardez" dilemă. Am făcut un mic sondaj,câţiva băieţi au fost supuşi întrebării "Ce machiaj ai prefera pentru prietena ta de VD? "
    Iata rezultatul...
          
        
      Daca v-a plăcut videoul,nu uitaţi să daţi share şi prietenelor voastre.  Pentru a vă abona pe facebook la Kinga Horn's Blog, daţi un like paginii aici

8 comentarii: