joi, 28 noiembrie 2013

Early Christmas Giveaway!

 Ho Ho Ho! 
     O legendă veche susţine că într-o seară friguroasă de iarnă, când doar lumina lumânărilor mai era trează, o familie săracă dintr-un sat îndepărtat se certa din cauza problemelor financiare. Nu aveau destui bani pentru a-şi da copiii la şcoală, pentru a le cumpăra haine şi mâncare, pentru a le oferi cadouri de Sfintele Sărbători. Părinții supărați aprinseseră o lumânare, zăbovind asupra greutăților și rugându-se la un viitor mai bun.
     Un plimbăreț, care a prins din aerul înghețat frânturi din discuția celor doi , s-a apropiat de casa familiei și le-a lăsat în geam o punguță plină de aur. Gândindu-se că acei oameni vor folosi banii oferiți mai înțelept ca el și nevoile lor erau mai mari, s-a hotărât să îi ajute.
    Dimineața următoare, tatăl a găsit mica comoară pe pervazul ferestrei. Și-a chemat nevasta, care de bucurie a vărsat cele mai fierbinți lacrimi de până atunci.
    Acea iarnă a fost una cu totul specială pentru ei. Copiii s-au putut bucura de haine calde, mâncare din belșug și cadouri frumoase. Iar domnul darnic, care mai târziu a fost numit Moș Nicolae, a lăsat o tradiție frumoasă in viața noastră, cea de a dărui din suflet.
    Haideți să dăruim și noi, fiecare ce poate: vorbă bună, zâmbete, îmbrățișări, săruturi. Să fim mai buni pe zi ce trece, tot anul, nu doar de Sărbători. Căci aceste daruri mărunte ne îmbogățesc.
Am pregătit și eu un cadou pentru voi!

 Ce trebuie să faceți?
Dați like paginii de facebook Kinga Horn's Blog aici!
Dați share acestui link pe pagina voastră de facebook
Lăsați-mi un răspuns ,în secțiunea de comentarii, la întrebarea: Care a fost cel mai frumos cadou pe care la-ți primit de Sărbători?
Eu v-am spus povestea mea, a voastră care e? Vreau să vă cunosc mai bine.
  Câștigătoarea va fi anunțată pe data de 5 decembrie.
Aștept cu nerăbdare să citesc răspunsurile voastre.
Kisses!
 

miercuri, 27 noiembrie 2013

Day and night


   
    De câte ori stăm și cugetăm în fața dulapului stresândune deoarece " nu avem nimic" cu ce să ne îmbrăcăm? Ah,și pe lângă asta suntem și în întârziere. Telefonul sună sălbatic,suntem la fel de nehotărâte iar norișorul de panică deasupra capului nostru fulgeră deja.
    Sau de câte ori suntem pe fugă toată ziua? Dimineața ore,seara o întâlnire importantă.... Poate uneori nici nu avem timp de noi. Ne trezim în zori, mâncăm din mers și seara ajungem acasă extenuate, gândindu-ne la ce vom îmbrăca la următoarea ieșire.

   Toate avem în garderobă câteva piese statement care ne scot din bucluc. Și nu,de data asta nu mă refer la Little black dress, ci la câteva ținute combinate din piese de bază care ne ușurează situația.





Vouă ce stil vă place să abordaţi?
Vă aştept şi pe pagina mea de facebook cu răspunsuri Kisses!

marți, 26 noiembrie 2013

Stay cozy!


  Nu ştiu cum sunteţi voi, însă pe mine m-a lovit deja spiritul sărbătorilor. Sunt în căutare de cadouri şi a tot ce miroase a scorţisoară. Şi deşi sincer nu iubesc zăpada foarte mult, o aştept. Aştept primii fulgi de nea care să se aşeze pe pervazul ferestrei mele. Spritul iernii mi-a atins deja obrajii. Ori de câte ori ies din casă mă face să roşesc.
    Iubesc mirosul de portocală din aer şi ceaiul condimentat cu scorţişoară.
    Iubesc serile calde acasă.
    Iubesc atmosfera calmă din apartamentul nostru cu un strop de muzică lentă pe fundal.
   Da, aşa mă simt şi acum. Calmă şi fericită. Voi cum vă petreceţi serile reci de iarnă?
   Haideţi să vă povestesc eu despre ale mele....
O seară lejeră, caldă...
...în compania unui ceai bun şi a lui Dan...
...unde mă aflu în siguranţă...
...şi unde îmi vine inspiraţia...
Acasă!
Aici sunt iubită neconditionat...
Sunt fericită...
Sunt visătoare...
Sunt eu însămi!
Povestea voastră care e?

joi, 21 noiembrie 2013

Good morning!

Raze vesele de soare
Cafea
Miros de brumă
Cameră caldă
Agitaţie în oraş
Dan dormind
Mama sunând de bună dimineaţa
Copii gălăgioşi mergând la şcoală
Cămaşa largă a lui Dan
Prospeţime
O nouă zi
Zâmbet somnoros
Păr cârlionţat
Mic dejun proaspăt
Fructe
...sau ouă cu bacon
Suc de portocale
Perdea portocalie
Lumină
Cana mea cu pantofi
...e cană doar de cafea
Fără alarmă!!!
Blogăreală
Compot de vişine
Orez în lapte
Tot! Tot ce mă înconjoară! Iubesc! ...şi am să mă trezesc aşa în fiecare zi. Iubind şi zâmbind!
Să aveţi o zi frumoasă!
Kisses!

duminică, 17 noiembrie 2013

Grunge | Born to be wild

P.S:
Toate pozele au fost realizate de Veiszenbacher Tibor, un tânăr fotograf cu care mi-a făcut o mare plăcere să colaborez. 
Iar pentru doritoarele de poze profesionale, Tibi a dat startul unui concurs, unde marele premiu constă într-o şedinţă foto. Aşa că nu rataţi şansa în pragul sărbătorilor, de a vă oferi un cadou frumos. Grăbiţi-vă gagici, deja s-au înscris fete! Detalii AICI.