duminică, 31 martie 2013

Easter video

Tuturor celor care azi sărbătoresc Paștele catolice, le doresc multă căldură,veselie și tot binele din lume.
Cristos a Înviat! 

Video,Sărbătorile Pascale în familie.
Enjoy!

   

Follow Kinga Horn's Blog

miercuri, 27 martie 2013

Messy Hair Bun


  Ochelari de soare,jeansi comozi,geantă de zi supradimensionată,tricou lejer, buze roșii,accesorii statement, coafură messy impecabilă...ești gata de ieșit în oraș!
  Am filmat un tutorial despre cum să obținem un coc lejer pentru zilele casual de primăvară. O coafură ”dezordonată” dar feminină totuși, care merge atât cu o pereche de ochelari de soare și un tricou, căt și cu niște cercei eleganți,lungi pentru o seară romantică.

Let's start!
 



Vă place rezultatul?
Follow Kinga Horn's Blog

luni, 25 martie 2013

The Woman

        Deși a trecut puțin timp de când a luat sfârșit ”Conferința de Business feminin- The Woman”, am ținut să scriu o postare totuși despre acest eveniment, deoarece impresiile pe care mi le-a lăsat sunt atât de plăcute, încât merită să le pun pe foaie (în cazul acesta blog).
    Cred că cel mai indicat ar fi să încep cu începutul.
    Era o miercuri seară, liniștită, când am fost anunțată că următoarea zi trebuie să particip la eveniment. Am fost tare fericită, deoarece de când am auzit că va avea loc această conferință, mi-am dorit să mă duc. Am început să cotrobăi prin trusa de machiaj pentru a-mi pregăti fardurile, am întors dulapul cu fundu-n sus, mă fâțâiam în oglindă oscilând intre păr natural ondulat, sau întins cu placa, efectiv am creat o agitație în cameră, ca un vârtej puterninc și neașteptat.
    Următoarea zi, pe la orele prânzului a început conferința la minunatul Grand Hotel Italia. Incinta era amenajată discret, cu bun gust, cu un podium pe unde au defilat modelele purtând Escada, în centrul salonului erau așezate câteva măsuțe elegante învelite cu mătase albă, unde doamnele serveau un pahar cu băutură și discutau despre afaceri, iar pe partea stângă a încăperii faimoasa Casă de Bijuterii Sabion și-a prezentat bijuteriile unicate și spectaculoase doamnelor iubitoare de modă și rafinament.

    Toată lumea era agitată, organizatorii alergau din stânga-n dreapta pentru a oferi cele mai plăcute servicii doamnelor participante. Cred că un asemena eveniment este foarte constructiv. Gândiți-vă la sutele de femei care încearcă să-și deschidă propria afacere, la femeile care deja conduc un business al lor, la doamnele care sunt la început de carieră și au nevoie de îndrumare,ponturi și gânduri pozitive care să le ajute să evolueze. Motiv pentru care o invitată specială a fost Andreea Marin, care a venit pentru noi, femeile, să discute despre experiențele ei, să ne încarce moralul cu vorbe plăcute și sfaturi pentru un început de carieră.
    Ideea acestei întruniri e de a discuta despre afaceri, despre a divulga ponturi și de a încuraja businessul feminin. Toate avem nevoie de un feedback din când în când, de susținere și cel mai important, de propria noastră voință.
    La The Woman am avut plăcerea să cunosc multe femei puternice, încrezătoare în forțele lor, adevărate inspirații. Participând la fel și fel de evenimente de acest gen, automat intrii în contact cu o lume nouă, o lume cu care ai un subiect comun, de la care poți învăța lucruri noi și cu care poți să-ti faci legături sau de ce nu,colaborări.
   O altă personalitate importantă care ne-a fost alături se numește Romanița Iovan, una dintre doamnele pe care le respect cel mai mult din businessul românesc. Câtă încredere și pasiune pentru muncă transmite celor din jur nu pot descrie în cuvinte. Cred că nici cel mai talentat scriitor nu ar putea să o facă. E plină de energie, eleganță, și are atitudinea unei adevărate business woman.

      Seara a fost încheiată de o prezentare de modă în spatele cărei stătea Romanița. Am reușit să arunc o privire în culise, unde gagicile se agitau să se îmbrace, iar colegii mei de la Sabion le accesorizau cu frumoasele bijuterii create la atelierele din Târgu Mureș. Romanița le coordona, le ajuta cu ținuta și le aranja pâna la cel mai mic detaliu. Și acum îmi sună în urechi vorbele ei adresate fetelor de atâtea ori:
”Ușor,ușor fetelor! Sunt materiale foarte fine...”
Și într-adevăr, erau fine, elegante, frumoase și feminine.
Pentru mai multe poze dați click aici

vineri, 22 martie 2013

Instagram update

    Nu cred că mă voi sătura vreodată de fotografiat. Ador să îngheț momentele speciale ca apoi să mă pot bucura de ele și altă dată, să le retrăiesc ori de câte ori simt nevoia și să transmit micile bucurii și celor care mă urmăresc pe blog sau pe instagram. Mă găsiți sub numele de @kingahorn .

Dacă aveți cont pe instagram lăsați-mi în secțiunea de comentarii ID-ul de cont ca să vă follow-uiesc și eu.
V-am pupat! 

joi, 21 martie 2013

Burgundy kiss


  Una din culorile mele preferate rămâne burgundy-ul. Deși era în mare trend toamna/iarna asta, tot nu am reușit să mă ”dezlipesc” de ea. Mi se pare o nuanță foarte feminină și se asortează ușor. În plus, când port o pereche de jeansi simplii cu un tricou mai lărguț ,casual, îmi place să-mi colorez buzele cu nuanța aceasta, fără a pune alt machiaj pe față. (În afară de BB cream si rimel). Arată foarte chic si relaxant.
   Chiar dacă burgundy-ul nu mai e așa de hot cum era în sezonul trecut, am decis să nu-mi iau încă rămas bun,motiv pentru care am hotărât să port o rochiță oxblood red azi.

Rochiță: IQ
Jerseuaș:Takko
Boots: JC
 Nu uitați să dați like paginii de facebook Kinga Horn's Blog

marți, 19 martie 2013

The list

   Cafea,ochelari de soare și o geantă supradimensionată. Cam asa ies din casă aproape în fiecare dimineață. Dacă nu mă duc la job, atunci mai dau o geană pe la facultate. Viață agitată,dar frumoasă!
   Am început curățenia de primăvară,atât în dulap, cât și în viața personală. Am sortat pozitivismul cu bunăstarea și zămbetele, iar tot ce ținea de răutate și pesimism am lăsat să zboare spre tărâmuri îndepărtate. Nu mă plâng, am multe lucruri de care să ma bucur.
    Pentru noul sezon am creat o mică listă, un fel de ”must do list”. Sunt convină că toate avem câte o listă! Măcar una de cumpărături! Este mai ușor să ne punem gândurile pe foaie. Ne ajută să ținem o viață organizată.

1.Must do!!!
1.  În primul rând vreau să încep cu cel mai important aspect, și anume licența! Sunt în ultimul an de facultate, iar clopoțelul timpului sună din ce în ce mai zgomotos în urechile mele. Sunt hotărâtă să-mi termin lucrarea până la finalul lui aprilie. Nu de alta, dar îmi va fi mai ușor în sesiune, voi scăpa de un stres. 
2. Vreau să călătoresc! Acum câțiva ani am fost la Paris. M-am îndrăgostit de acel oraș fabulos. Da,a fost dragoste la prima vedere! Prima și ultima mea dragoste la prima vedere. M-am plimbat cu vaporul pe râul Sena, am admirat vitrinele imense Chanel si Dior, am sărutat aerul parfumat în fiecare dimineță,am gustat zeci de soiuri de cașcaval și am condimentat fiecare masă cu un vin gustot. Sec sau dulce,gustos era!  Aceste experiențe trebuie repetate. De aceea am hotărât împreună cu Dan să călătorim. Nu am ales încă 100% destinația,dar în viitorul apropiat ne vom hotărâ. 
Dar Parisul...Ohh! Parisul... 

Be healthy!
1. După cum v-am scris și în postarea anterioară ( dacă nu ați vazut-o click aici ) m-am apucat de alergat. Încerc să încep primăvara în formă, să mănânc mai sănătos și să consum cel puțin 2l de lichide pe zi. Sportul de dimineață ajută la tonifierea muschilor, în plus vă încarcă bateriile pentru întreaga zi. Am înlocuit sucurile cu apa plată și ceaiurile făcute acasă. Ar fi indicat să beți aceste lichide fără zahăr, doar cu lămâie dacă puteți. Din fericire nu am avut niciodată probleme cu zahărul.Nu am întrecut măsura cu sucurile sau dulciurile. Și cafeaua o beau ”seacă” dacă se poate numi așa, fără zahăr sau lapte. Nu-i chiar așa amară cum pare. Așa mă trezește de dimineață... :)) În plus, în curând va veni sezonul salatelor. Recomand legumele cumpărate de la piață, deoarece sunt mai sănătoase decât cele din hipermarketuri.

 3.Think Pink!
1. E timpul să acordăm puțină atenție și psihicului. Câteodată din lipsă de timp uităm să ne bucurăm de anumite aspecte ale vieții. Multă lume e îngropată cu munca sau probleme, uitând să mai zâmbească sau să sacrifice puțin timp pentru hobby-uri sau bucurii minore. E foarte important să acordăm puțin timp pentru noi înșine. Să facem ceea ce ne place! Măcar o dată pe săptămână. Cu toții avem zile proaste, însă important e să ne ridicăm din pat, să ne tragem un zâmbet larg și să mergem mai departe. Nu totul e roz dar de noi depinde cum vedem lucrurile!

Voi ce planuri aveți pentru acest sezon?
 Nu uitați să dați like paginii de facebook Kinga Horn's Blog

luni, 18 martie 2013

Sun and snow

     Un început de săptămână liniștit! Vreme însorită, soare sclipitor și atmosferă calmă. M-am apucat de sport! În fiecare dimineață îmi fac puțin timp pentru a ieși la alergat. Mă relaxează această activitate,îmi încarcă bateriile pentru întreaga zi. Nici acum, când lenevesc în pat, lângă un ceai cald de fructe, nu mă simt extenuată după o zi energică. Încerc să-mi fac o rutină de dimineață: alergat,mic dejun gustos și sănatos, multă,multă apă și zâmbete. :)
    Pentru azi am ales o ținută veselă care să-mi oglindească starea de spirit. Am găsit acești pantaloni în fundul dulapului,uitați săracii de vre-un secol acolo. Am zis că dacă tot nu i-am purtat sezonul acesta, e momentul potrivit pentru a-i face intrarea cum se cuvine pe covorul roșu al Primăverii. 

Nu uitați să dați like paginii de facebook Kinga Horn's Blog

duminică, 17 martie 2013

Black and white

    Sărbătoriile primăverii au adus cu ele multe zâmbete, bucurii și forță. Mi-am făcut o listă cu toate planurile noi pentru acest sezon, planuri bine puse la punct, de care de această dată intenționez să mă țin. Voi reveni cu acest subiect intr-o altă postare, pe care deja am pregatit-o pentru voi, trebuie doar să o mai retușez puțin.
   Cu toate astea, am avut parte de o perioadă agitată, însă plină de evenimente fascinante și am încercat să mă bucur de fiecare clipă la maxim. Am mâncat tot soiul de bucate, am gustat vinuri dulci și seci, am dansat, am râs, am urmarit serialul meu preferat nopți la rând (Sex and the city), câteodată Dan ținându-mi companie.
 D. : ” Ăsta-i film de femei,nu-i de mine!Da' hai că m-oi uita, ce-oi face cu tine?” :))
Și da, am apreciat gestul lui! Până la urmă lucrurile astea te fac să te simți specială. Fiecare dintre noi ne colorăm activitățile după gust, câteodată vedem lucrurile în roz, în alte zile totul ni se pare cu umbră,însă încercăm să ducem o viață cât mai colorată.
   Eu personal de data aceasta am ales alb și negru...

      
   Nu uitați să dați like paginii de facebook Kinga Horn's Blog

luni, 4 martie 2013

Couper Atelier

    Toate ne dorim acesorii unicate, haine personalizate, lucruri pe care doar noi le deținem. Ne place când suntem complimentate pentru alegerea unei ținute, mai ales dacă ne-am pus amprenta unică și personală pe ea. Personal, de multe ori m-am confruntat cu dilema ”ce să îmbrac” la un eveniment, sau uneori chiar la o simplă ieșire. Am multe idei de hăinuțe pe care mi le-aș dori în garderobă,însă nu am găsit o croitorie sau un atelier care să-mi pună fantezia în practică...până acum!
( Rochie de mireasă din mătase și broderie de bumbac fildeș)
 
   Dați-mi voie să vă fac cunoștință cu Couper Atelier , o croitorie care vă îndeplinește dorințele creative. De la rochii de mireasă, până la cele mai colorate accesorii, toate sunt unicate și lucrate manual. În fiecare obiect creat s-a depus multă muncă, pasiune și dragoste pentru frumos.

 
(Tunica crem,100% bumbac/pânză) 
      





  (Rochiță hippie, material: batist 100% bumbac)

  De acum înainte alegerea unei rochii sau ținute nu mai trebuie să constituie o dilemă. La comandă puteți să vă creați cele mai interesante piese vestimentare.

     În plus, acest simpatic atelier este mereu atent la detalii și încearcă să ne surprindă cu cele mai dulci surprize. Ținând cont că mai sunt câteva zile până la 8 martie, Couper Atelier a venit cu un concurs și ne oferă un ”buchet de flori”, o eșarfă unicată,brodată manual cu flori.
Pentru a intra in concurs:
1. Like paginii Couper Atelier aici
2. Share concursului pe pagina voastră de facebook.

Castigatorul va fi anuntat in cursul zilei de 8 martie.
Vă dorim succes și așteptam cu nerabdare sa vedem cui trimitem "buchetul de flori".