miercuri, 30 ianuarie 2013

Studs

      Nimic nu e mai drăguţ decât micile surprize făcute de cei dragi. Nu,nu ma refer la atenţii materiale, ci la mici gesturi, poate uneori chiar banale,însă venind din suflet îţi seninează ziua,iar starea ta de spirit devine una cu totul specială.
     Venind de la job,fiind cufundată într-o conversaţie telefonică foarte interesantă cu mama, îl zăresc mirată pe Dan,cu aparatul de fotografiat agăţat pe umeri,grăbindu-se cu paşi mari spre mine,gura-i fiind până la urechi de bucurie că ne-am întâlnit. Fericirea trebuie întreţinută...mai ales pe o vreme ca asta :))
      Cu această ocazie, în drum spre casă am pozat ţinuta zilei,una casual şi comodă,condimentată cu ţinte,aplicaţii,botine JC şi multe,multe zâmbete.
                           Nu uitaţi să daţi like paginii de facebook Kinga Horn's Blog aici


duminică, 27 ianuarie 2013

Cat eyes

      Cu o aşa vreme mohorâtă şi urâtă,nu am să mă mai înţeleg mult timp. Nu-i de ajuns că am examene peste examene,proiecte de terminat, însă nici gradele din termomentru nu stau de partea mea.
    Anyway,azi,în timp ce am luat o pauza de la Istoria artei (Grrr!), am simţit nevoia să revin la viaţa mea de dinaintea sesiunii. Am citit câteva pagini din Elle, am savurat un ceai de fructe în timp ce am vizionat un episod din Sex and the city. Iar pentru ca activitatea mea din pauză să fie completă,am apelat la un eyeliner şi un balsam de buze,un machiaj simplu şi de efect.

                                                            
                                                                 Mai multe poze aici

joi, 17 ianuarie 2013

City break: Marty

   
   În sfârşit o zi în care am putut dormi până la 10 dimineaţa,am putut să-mi savurez duşul,fără a mă grăbi la job sau la facultate,o zi în care am avut timp de activitaţile mele favorite,şi anume bloggăritul,fotografitul,shoppingul şi ieşirea în oraş cu Dan. Nu mă plâng,azi am avut parte din toate câte puţin.
    Am inceput dimineaţa cu un duş relaxant şi fierbinte,după care mi-am băut cafeluţa încet,sorbind şi savurând de fiecare dată când îmi lipeam buzele de cană. Speram ca şi azi să ne întâmpine soarele,ca în zilele anterioare,însă m-a lăsat cu buza umflata. Cel puţin termometrele nu au atins cotele minime de -15 grade,ca dăţile trecute. Totuşi,un lucru bun,deoarece nu a trebuit să mă înfofolesc în haine de iarnă,dârdâind când ies din casâ pâna nu îmi mai simt nici o parte a corpului.


    Aşa cum mi-am promis la începutul anului 2013,voi încerca să ies cel puţin o dată pe săptămână cu Dan,doar noi doi,pentru a ne detaşa de gândurile negative,pentru a râde cu poftă,a experimenta bucate noi şi gustoase şi a ne oferi timp,aşa...doar pentru noi. Azi am decis să cinăm la restaurantul nostru favorit,Marty.
    Ne-am simţit foarte bine,eu am servit legume la grill cu sos tohousand island alături de un pahar cu vin rose,iar Dan a ales,ca de obicei,pizza.
  Încercaţi şi voi,chiar merită!


Haha! Dan făcea soldăţei din pizza :))

P.S Nu uitaţi să daţi follow blogului pe facebook, aici


marți, 8 ianuarie 2013

Bistro Viena night

      Odată cu începerea Noului An, mi-am făcut o grămadă de promisiuni, printre care să ies cu Dan în oraş să cinăm,cel puţin o dată pe săptămână. După atâta salată de boeuf,şniţel şi tot felul de umpluturi,simţeam amandoi nevoia să mâncăm ceva mai bun,mai gustos şi mai....nesănătos.
Ştiu,ştiu, la acest capitol nu sunt un exemplu bun,însă să fim serioşi,după atâta mâncare de Sărbători vouă nu vă era poftă de un hamburger mare şi zemos?
     Aşa că l-am luat de mănuţă şi l-am invitat în oraş,aşa ca pe vremuri,când la fiecare întâlnire cu el aveam fluturaşi în stomac şi emoţii de imi tremura inima în gât. Ne-am pregătit amandoi de parcă ar fi fost prima noastra întâlnire. Ne-am scos din dulap cele mai frumoase sacouri şi cele mai elegante cămăşi,ne priveam în oglindă minute în şir, iar la plecare am lăsat dupa noi doar urme de parfum Chanel şi Pierre Cardin.
    Săptămâna aceasta am început cu Bistro Viena,un mic restaurant care ne trimite în Austria,servindu-ne mâncăruri tradiţionale,vinuri dulci şi atmosferă rustică. Acest local,care se află în inima Clujul, ne refugiază intr-o poveste vieneză,în care fiecare dintre noi îşi joacă propriul rol,uitând de toate grijile şi preocupările,savurând minutele cu o poftă nemărginită.
   Merită să sacrificaţi o seară pe săptămână pentru a vă petrece momente unice cu persoana iubită. Vă recomand cu drag să vizitaţi Viena Clujului.



Sacou SH
Bluziţă Terranova
Pantaloni random store
Cercei si plic H&M

                                                     Pentru mai multe poze click aici

vineri, 4 ianuarie 2013

A new beginning

     Ştiu că am întârziat cu această postare, însă mai bine prea târziu decât niciodată.
Anul ce a trecut mi-a adus multe realizări,atât pe plan sentimental,cât şi pe plan profesional.
                                                                    2012...
...îţi mulţumesc pentru răbdare,daruri,zâmbete,lacrimi,bucurii,mângâieri,inspiraţii,îţi mulţumesc pentru oamenii minunaţi din jurul meu care mă iubesc şi mă acceptă cu defecte cu tot,pentru toate cărţile bune pe care le-am citit,toate săruturile care le-am oferit şi le-am primit,pentru bucuriile pe care le-am împărtăşit cu familia, pentru toate bucatele gustoase pe care le-am mâncat, îţi mulţumesc pentru tot!




                                                      Click aici pentru mai multe poze.