luni, 25 februarie 2013

Balul Operei (Insider)

        Weekendul acesta am avut deosebita plăcere să particip la cel mai faimos eveniment din Cluj, Balul Operei. Am fost invitată pentru prima dată la acest spectacol, și pot spune cu mâna pe suflet, am să revin ori de câte ori voi avea ocazia. Am fost plăcut impresionată de atmosfera caldă și primitoare, de muzica bună, de doamnele cochete care pășeau cu încredere pe covorul roșu și de sutele de flori ce decorau incinta Operei Naționale Române.
    Spectacolul prezentat de frumoasa Ramona Bădescu, ne-a oferit concerte,momente artistice de operă și balet, prezentări de modă, decernări de premii, și a adunat toate televiziunile pentru a întâmpina personalitățile importante ale mediei. Pe covorul roșu au defilat cele mai elegante și spectaculoase rochii, condimentate cu încredere. Invitații au fost poftiți cu căldură într-o amosferă în care blițurile aparatelor de fotografiat scânteiau neîncetat. Domnii și-au accesorizat costumul cu cele mai interesante papioane și își conduceau doamnele pe covorul întins cu mândrie.
    După aproximativ două ore de spectacol, a urmat pauza de șampanie, în care invitații au servit un pahar cu băutură și au admirat expoziția de bijuterii adusă de ”Casa de Bijuterii Sabion”.
    Seara s-a încheiat cu ”Marele Bufet” al Balului Operei, unde invitații au servit bucate tradiționale italienești, de la paste și vin, până la cele mai delicioase deserturi. Înainte de plecare însă, profitând de veselia încinsă din incintă, domnii și-au invitat partenerele la dans și ne-au bucurat cu un spectacol inedit, reflectând satisfacția față de acea minunată seară.


Rochie: Jennifer Taylor
Bijutrerii: Aur de 18 kt cu Tantal, inovație la nivel mondial adusă de Casa de Bijuterii Sabion. Mai multe detalii gasiți aici 

Nu uitați să dați like paginii de facebook aici 

8 comentarii: