joi, 17 ianuarie 2013

City break: Marty

   
   În sfârşit o zi în care am putut dormi până la 10 dimineaţa,am putut să-mi savurez duşul,fără a mă grăbi la job sau la facultate,o zi în care am avut timp de activitaţile mele favorite,şi anume bloggăritul,fotografitul,shoppingul şi ieşirea în oraş cu Dan. Nu mă plâng,azi am avut parte din toate câte puţin.
    Am inceput dimineaţa cu un duş relaxant şi fierbinte,după care mi-am băut cafeluţa încet,sorbind şi savurând de fiecare dată când îmi lipeam buzele de cană. Speram ca şi azi să ne întâmpine soarele,ca în zilele anterioare,însă m-a lăsat cu buza umflata. Cel puţin termometrele nu au atins cotele minime de -15 grade,ca dăţile trecute. Totuşi,un lucru bun,deoarece nu a trebuit să mă înfofolesc în haine de iarnă,dârdâind când ies din casâ pâna nu îmi mai simt nici o parte a corpului.


    Aşa cum mi-am promis la începutul anului 2013,voi încerca să ies cel puţin o dată pe săptămână cu Dan,doar noi doi,pentru a ne detaşa de gândurile negative,pentru a râde cu poftă,a experimenta bucate noi şi gustoase şi a ne oferi timp,aşa...doar pentru noi. Azi am decis să cinăm la restaurantul nostru favorit,Marty.
    Ne-am simţit foarte bine,eu am servit legume la grill cu sos tohousand island alături de un pahar cu vin rose,iar Dan a ales,ca de obicei,pizza.
  Încercaţi şi voi,chiar merită!


Haha! Dan făcea soldăţei din pizza :))

P.S Nu uitaţi să daţi follow blogului pe facebook, aici


3 comentarii: