marți, 8 ianuarie 2013

Bistro Viena night

      Odată cu începerea Noului An, mi-am făcut o grămadă de promisiuni, printre care să ies cu Dan în oraş să cinăm,cel puţin o dată pe săptămână. După atâta salată de boeuf,şniţel şi tot felul de umpluturi,simţeam amandoi nevoia să mâncăm ceva mai bun,mai gustos şi mai....nesănătos.
Ştiu,ştiu, la acest capitol nu sunt un exemplu bun,însă să fim serioşi,după atâta mâncare de Sărbători vouă nu vă era poftă de un hamburger mare şi zemos?
     Aşa că l-am luat de mănuţă şi l-am invitat în oraş,aşa ca pe vremuri,când la fiecare întâlnire cu el aveam fluturaşi în stomac şi emoţii de imi tremura inima în gât. Ne-am pregătit amandoi de parcă ar fi fost prima noastra întâlnire. Ne-am scos din dulap cele mai frumoase sacouri şi cele mai elegante cămăşi,ne priveam în oglindă minute în şir, iar la plecare am lăsat dupa noi doar urme de parfum Chanel şi Pierre Cardin.
    Săptămâna aceasta am început cu Bistro Viena,un mic restaurant care ne trimite în Austria,servindu-ne mâncăruri tradiţionale,vinuri dulci şi atmosferă rustică. Acest local,care se află în inima Clujul, ne refugiază intr-o poveste vieneză,în care fiecare dintre noi îşi joacă propriul rol,uitând de toate grijile şi preocupările,savurând minutele cu o poftă nemărginită.
   Merită să sacrificaţi o seară pe săptămână pentru a vă petrece momente unice cu persoana iubită. Vă recomand cu drag să vizitaţi Viena Clujului.



Sacou SH
Bluziţă Terranova
Pantaloni random store
Cercei si plic H&M

                                                     Pentru mai multe poze click aici

8 comentarii:

  1. Super chic draga mea! Imi place si plicul si sacoul:) pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare mie sau o copii pe Alina Ceusan ?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pff, e cam mainstream look-ul, nu prea cred că numai Alina poartă așa ceva :(

      Ștergere
    2. Draga mea, nu am nici o treaba cu Alina. Fiecare cu blogul ei,ideile ei. E parerea ta,ramai cu ea,pe mine nu ma atinge :))

      Ștergere
    3. Serios ? daca ti se pare ca look.ul ei seamana cu un look adoptat de Alina inseamna ca o copiaza ?:|
      Outfit.ul ales de ea e unul lejer si simplu,oricine il poate adopta .

      P.S foarte frumos plicul:x

      Ștergere
  3. ce frumoasa culoare are sacoul :) imi place!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! E cumparat dintr-un magazin Second Hand, cu 10 lei :D

      Ștergere