sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Reduceri,reduceri si iar reduceri

    Daca mai nou ati aruncat o privire prin H&M, ati putut vedea ca au venit cu o oferta foarte atragatoare, si anume accesorii la preturi mici, incepand de la doar 5 lei. Va spun sincer, imi clateam ochii prin rafturile impodobite cu inele, lanturi, bratari, cercei, unele mai frumoase ca celalalte. Preturile au scazut atat de mult, incat un colier care avea pretul initial de 40 Ron a ajuns la 10 lei.
   Am tinut sa va anunt si pe voi de aceasta reducere, poate cine stie, va gasiti si voi ceva dragut si interesant care sa va completeze tinuta, sau de ce nu, vine sezonul sarbatorilor, iar aceasta ocazie este una perfecta pentru a achizitiona o mica atentie celor dragi.
   Shopping placut! V-am pupat! <3
 More photos here

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Style Icon: Miroslava Duma

       Miroslava Duma, fosta editoare la Harper's Bazaar, Rusia, este una dintre cele mai bine imbracate femei din lume. Are o prezenta placuta si un stil elegant-nonconformist. O urmaresc de ceva vreme, deoarece radiaza atata incredere si ma inspira prin feminitatea ei.Imi plac femeiile care se imbraca excentric, dar cu gust. Ma atrage ideea aceea de "be different" , in sensul pozitiv al cuvantului. Nu trebuie neaparat sa urmezi tendintele, ci sa fi inventiva. Sa fi curajoasa, sa porti ce-ti place si sa combini placutul cu bunul gust.

joi, 15 noiembrie 2012

Shooting part. 2

   Ieri v-am promis, ca azi voi reveni cu poze noi de la shooting. Chiar daca am avut o zi destul de aglomerata, am zis ca inainte de culcare imi voi tine promisiunea.Enjoy!
Nu uitati, puteti sa-mi urmariti blogul pe facebook aici pentru mai multe poze.
Noapte buna, v-am pupat!

miercuri, 14 noiembrie 2012

Shooting

    Cum prima noastra colaborare a iesit foarte bine, am decis impreuna cu Lily Rusu (puteti urmari blogul ei aici ) ca ar fi fain daca am mai face un shooting impreuna.
   Ne-am dus la Belvedere, unde ne astepta un peisaj de poveste.Copaci inalti ce ofereau umbre aramii, mii de frunze aurii zacand pe jos tinand cald pamantului rece si umed si ruinele unor mici tunele, care transmiteau un aer vintage.
   Am inceput sedinta foto in forma,cu mult entuziasm. Dupa scurt timp am fost intrerupte de picatelele de ploaie ce incepeau sa ne stropeasca din ce in ce mai abundent. Speram din tot sufletul sa se opreasca cat mai repede sa ne putem continua treaba.
    Ne-am refugiat in cafeneaua de langa, unde asteptam cu ardoare ca ospatarul sa ne aduca ceaiul fierbinte de fructe.A fost foarte placut sa ne istorisim tot felul de intamplari, amintiri si glume. Mai aruncam cate o privire afara si vedeam cu parere e rau ca mai ploua.
   Am hotarat sa nu ne dam batute, asa ca am iesit, fara ca sa ne pese de vreme, vant si frig.
   Azi voi posta primul set de poze, cele de dinaintea ploii, iar maine voi pune altele noi. Enjoy!



sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Golden spikes

   Dupa cum v-am anuntat si pe pagina de facebook ( o puteti accesa aici in cazul in care nu ati vazut), azi sunt reduceri mari in Iulius. Nu prea am cutreierat magazinele, din lipsa de timp si dorinta de a evita aglomeratia, insa am intrat in IQ store, unde am gasit o rochita foarte eleganta, de nuanta burgundy cu tepi pe umeri.
Nu am apucat sa fac mai multe poze, de o calitate mai buna, insa am tinut neaparat sa o postez, deoarece m-am indragostit de ea <3
Shopping placut celor care petreceti aceasta seara in compania reducerilor, iar pentru cele care s-au cuibarit in pat pentru a-si lua doza din somnul de frumusete, noapte buna!
V-am pupat!

vineri, 9 noiembrie 2012

Blue flowers

    "Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas,the way we live,what is happening" Coco Chanel
Boots: JC
Rochita si curea: New Yorker
Esarfa si sacou: Random store

P.S: Mai multe poze, tinute, accesorii veti gasi aici 
V-am pupat! <3 

joi, 8 noiembrie 2012

Simplicity

         Vorbele care m-au inspirat azi au fost "less is more". Sunt total de acord cu lucrul acesta, mai ales ca o tinuta se poate scoate din anonimat doar cu cateva detalii. Si ma bucur ca suntem atat de diferite. Fiecare dintre noi are propriul stil, propria imaginatie cu care isi "decoreaza" hainutele, in functie de starea de spirit (si vreme bine-nteles).
   Am incercat sa nu adopt un stil complicat, am vrut sa ma axez mai mult pe simplitate si sa profit de culoriile aurii din zona. Enjoy! 
    Pantaloni si inel: H&M
    Palarie: New Look
    Camasa: Zara
    Pantofi: House of art

miercuri, 7 noiembrie 2012

Golden

     Spre surprinderea mea, aceasta zi de noiembrie ne-a intampinat cu un cer senin, de care m-am putut bucura cateva ore. Imi plac zilele de toamna insorite. Culorile puternice ale frunzelor, in nuante de auriu si bordo, sclipesc tare frumos sub razele soarelui, transformand o zi banala intr-o bomba de culoare. Si pentru ca nici termometrele nu se zgarceau cu gradele, mi-am scos rochita din sifonier. Ador acea nuanta de roz delicat in combinatie cu negrul elegant.Imi plac diminetile relaxante, in care langa o lumanare parfumata imi sorb ceaiul, rasfoiesc reviste si blogaresc. Cred ca tinuta de azi imi reflecta perfect starea de spirit. Enjoy!

Boots: JC
Rochita: Stradivarius
Geanta: Meli Melo
Esarfa: Random store