marți, 28 august 2012

Scrisoare de dragoste catre ELLE

    Inca din clasele primare ma pasiona foarte mult literatura. Mereu eram in cautarea unei carti noi care sa-mi ofere aventura, dragoste si comedie. Aceasta dorinta de a citi s-a accentuat pe zi ce trece. Avansand in varsta am inceput sa scriu diferite articole si recenzii. Pana si in ziua de azi imi vad visul cu ochii deschisi: sa am propriul meu articol intr-o revista glossy.
   Luna trecuta am hotarat sa scriu o scurta scrisoare revistei Elle,in rubrica destinata cititoarelor. Nu eram sigura ca o vor publica, si nu mica mi-a fost uimirea, azi, cand am rasfoit paginile din editia septembrie. Pur si simplu m-a coplesit o senzatie euforica de bucurie si mandrete.  Va imaginati, am sunat-o pe mama in minutul urmator si i-am dat vestea. Vocea ei era plina de zambete, ceea ce m-a bucurat si mai mult.
   Nu este o scrisoare foarte lunga, insa totusi, pentru mine e o realizare si o indrumare de a-mi urma visul, de a ma perfectiona si de a-mi pune gandurile pe foaie( in cazul de fata pe blog :) )


miercuri, 22 august 2012

Blue Lagoon: Shooting

   Luni am avut deosebita placere sa colaborez cu o domnisoara foarte talentata, Lily Rusu. Am fost invitata la un shooting, unde mi s-a facut cele mai frumoase poze vreodata. Dupa aproximativ 4 ore de munca, rezultatul a fost peste asteptarile mele. Sunt in continuare foarte emotionata si astept cu nerabdare urmatoarea sedinta foto. In timpul shootingului s-a creat o conexiune stransa intre noi, iar consider ca fotografiile arata acest lucru, deoarece m-am simtit foarte libera si degajata. Am sa postez cateva poze, iar pe http://lili-r.blogspot.ro/ puteti gasi si altele.
   Enjoy!

joi, 16 august 2012

Skull fashion

   Chiar daca ne vine greu sa acceptam, ne-a intampinat mijlocul lui august, iar vara incet, incet isi ia ramas bun de la noi. Uitandu-ma prin magazinele/siteu-urile mele preferate (H&M, Zara, New Yorker, Asos) mi-au sarit in ochi multe detalii, tinute, aplicatii cu cap de mort. Se pare ca toamna intra in forta cu elemente haotice, tinte, aplicatii etc. insa toate aceste fiind combinate cu detalii feminine. Din fericire, noua tendinta este usor de accesorizat, in functie de stilul fiecaria, pastrand tot odata linia feminina a tinutei.

 Skull feminin

   Chiar daca stilul "cap de schelet" pare foarte punk si barbatesc, cu cateva accesorii glossy putem transforma o tinuta comuna intr-una foarte chic si moderna. Important e sa nu exageram cu detaliile tip skull si sa incercam sa le combinam cu elemente glamorous, cum ar fi perle, un ceas stralucitor in combinatie cu multe bratari, coafura aranjata in coc lejer, etc. Daca totusi nu va regasiti stilul personal in cele mentionate mai sus, se poate opta si pentru hainute gata "feminizate", cum ar fi un cap de mort imprimat din motive florale, sau ochi evidentiati cu zirconii etc.
   Accesoriile stralucitoare merg foarte bine cu tinutele simple, de exemplu: un lantisor lung, cu un pandant skull evident, se muleaza foarte bine pe un top simplu, o pereche de jeansi, botine cu toc si o geanta mare de zi.





  Accesorii

   Accesoriile constituie amprenta personala si finala a unei tinute. Fiecare si le alege dupa stil si gust. Personal prefer gentutele plic decorate cu diverse elemente, perlute, pietricele, broderii etc.
  Va recomand sa vizitati magazinele voastre preferate, unde veti gasi cu siguranta ce vi se potriveste. Cu cat veti proba mai multe tinute, cu atat veti observa cat de bine va prinde.
Shopping placut!

marți, 14 august 2012

Yellow dream

      Chiar daca nu am avut parte de o zi foarte insorita, am decis sa nu ma dau predata si sa aduc razele soarelui in tinuta mea. Am optat pentru un stil casual colorat, cu cateva elemente vintage. Conteaza foarte mult pentru mine sa ma simt feminina in hainele pe care le port. Daca e sa imi definesc stilul intr-un cuvant, "feminitatea" e cel potrivit.
    Pentru tinuta de azi am ales o pereche de pantaloni, de un galben aprins, cu tale inalta si o camasa silky de un verde inchis. Am decis sa neutralizez accesoriile pentru a nu avea un look tare incarcat.

duminică, 12 august 2012

Tinuta zilei: India

       Incerc in fiecare zi sa ma reinventez in ceea ce priveste tinutele, sa ma inspir din diferite reviste si sa incerc sa gasesc ceva care sa ma reprezinte si sa imi defineasca stilul. Nu pot sa zic ca am o prezenta extravaganta, insa imi place stilul casual si totusi elegant, iar motto-ul meu este "less is more"
    Pentru o seara linistita si romantica la o pizza, am ales sa imbrac ceva elegant si feminin. Maieul alb este un must have in orice garderoba, deoarece este foarte usor de accesorizat si se poate purta la aproape orice. Fusta este una simpla, imprimata cu flori si skull-uri. Cum sunt foarte mica de inaltime, o pot purta cu talie inalta, ceea ce ma incanta. Geanta plic glossy ofera o pata glam prezentei, iar accesoriul nou de par constituie partea mea preferata a tinutei. Enjoy!



sâmbătă, 11 august 2012

Summer paradise

   Mi-am luat concediu, se vede. De cateva zile bune nu mi-am deschis laptopul si nu mi-am accesat pagina de facebook, mail-ul, twitter-ul etc. Sincer, e incredibil de relaxant sa stai departe de internet pentru cateva zile. Mi-a prins tare bine relaxarea asta.
   Zilele trecute au fost cu adevarat fabuloase. M-am tolanit langa piscina pe un sezlong, sub sarutul soarelui sorbeam din cocteilul, rece si colorat, de kiwi. Mirosul placut si cald al uleiului de plaja parca se imbiba in piele bronzata, iar stropii reci de apa ma racorea din cap pana in picioare.
   E foarte placut sa profit de vara, de fiecare minut, de orice strop de apa. In plus, ma pot mandrii cu un bronz (aproape) uniform si sanatos.
      Si cum sunt o iubitoare de dulciuri, mananc ori de cate ori am ocazia, adica zilnic :)). De data aceasta am gustat dintr-un desert cu adevarat delicios, si anume vafe cu sirop de vanilie si ciocolata. Hmm, imi lasa gura apa, si da, am comantat doua portii :))
 Imi aduc cu drag aminte de zilele trecute. Asemenea experiente merita repetate ori de cate ori se iveste ocazia.