sâmbătă, 28 aprilie 2012

Giveaway?

   Postarea de seara trecuta a avut mare succes. O multime de vizualizari, cred ca cele mai multe de pana acum. Am fost foarte fericita azi dimineata, cand am verificat statisticile! Asa ca, as dori sa va multumesc mult!
   Cu cateva zile in urma, am avut placerea sa discut cu o cititoare care si-a spus parerea despre postarile mele. Orice sugestie, parere, fie pozitiva, fie negativa este bine venita.Pentru asta, as dori sa va reamintesc noua pagina de facebook, unde putem discuta despre blog, si nu numai. Puteti sa ma cautati pe numele Kinga Horn's Blog, sau pe pagina principala a blogului, in partea dreapta, veti gasi o casuta unde puteti da like. Si ca sa va multumesc, m-am gandit ca v-ar putea astepta un giveaway. Ne apropiem incet de 10.000 de vizualizari, ceea ce este un numar destul de mare, avand in vedere ca doar de cateva zile m-am apucat de bloggarit asa pe bune :). Pe pagina de facebook oficiala astept parerile voastra despre acest giveaway. Ce ati dori sa fie? Accesorii? Produse de machiaj?
  Cum i-am spus si cititoarei cu care am avut o conversatie interesanta, si precum mi-a sugerat si ea, vreau sa fac postari cat mai interesante, in care sa se regaseasca toata lumea. Sper ca, incetul cu incetul, voi reusi sa ma ridic la asteptarile voastre.
  Va doresc o zi cat mai frumoasa, si nu uitati, in fiecare zi va asteapta o noua postare!

vineri, 27 aprilie 2012

Palarii

   Palariile sunt un must have sezonul acesta. Nu doar ca este un accesoriu foarte atractiv, insa te ajuta sa iti protejezi cap'sorul de eventuale insolatii. In plus, in zilele "negre" , cand nu te simti comfortabil in piele ta, sau nu ai chef sa te machiezi, o palarie si o pereche de ochelari de soare te pot ajuta sa iti inviorezi tinuta. Din fericire avem de unde sa alegem. Magazinele sunt pline cu palarii colorate, simple, mari, mici la preturi accesibile.
   Multe dintre voi ar putea spune ca "palariile nu sunt de mine". Credeti-ma, se pot gasi sute de modele care ar avantaja pe oricine.
   O palarie mare ar merge perfect cu o rochie de vara, lunga. O pereche de sandalute, niste bratari , o geanta plic supradimensionata si tinuta pentru zilele calde de vara este gata.
   Un alt mod de a purta acest accesoriu capilar este intr-un stil glam rock. Blugi stramti, platforme negre sau o pereche de botine, geaca de piele si o palarie simpla, stil "barbatesc". Accesoriile ar putea fi compuse din muuulte lantisoare lungi si o bratara fixa.
   Pentru un stil boohoo-chic as adopta o fusta pana in pamant, niste platforme, o bluzita bagata in fusta si o palarie mare. As alege culori precum portocaliu, maro. Geanta plic supradimensionata si lantisoarele lungi nu ar trebui sa lipseasca din aceasta tinuta!
  Pana si cele mai stralucite vedete au ales o palarie pentru completarea tinutei. Nu putem nega, le sta foarte bine! Important este sa ne simtim bine in piele noastra si experimentam noi modalitati de a le purta.Sper sa gasiti modele care sa va reprezinte cel mai mult!
 

miercuri, 25 aprilie 2012

Rochii de banchet

   Daca stam si ne gandim, observam cat de repede se scurge timpul. Parca ieri a fost vremea acea ploioasa de toamna, cand toti elevii si studentii se grabeau la primele ore. Acum insa ne apropiem de sfarsitul anului scolar. Cand am terminat si eu clasa a 12-a, a fost o adevarata dilema pentru mine rochia de banchet, avand in vedere ca aveam si acele "cateva" kilograme in plus despre care v-am mai povestit in postarea "Dieta de primavara". Cred ca am umblat prin toate magazinele din Baia Mare pana am gasit rochia perfecta. Evident, toate ne dorim ca tinuta sa fie unica si sa stralucim in seara de banchet. Pe vremea aceea am optat pentru o rochie scurta, insa daca ar trebui sa aleg inca o data, as alege una lunga. Avand in vedere ca sunt micuta de inaltime (pana si Eva Longoria ma intrece :)) )rochiile lungi nu ma avantajeaza deloc, insa as fi incaltat o pereche de pantofi foarte inalti, asa as fi aratat putin mai inalta.
   Am pregatit pentru voi cateva idei de rochii, in caz ca nu v-ati hotarat inca.

 Daca nu gasitit prin magazine modele asemanatoare, puteti opta pentru o croitoreasa buna. Rochia va fi facuta special pentru marimea voastra, iar veti putea evidentia detaliile care le doriti. O pereche de cercei tip cascada sau candelabru vor crea un efect de "Hollywood star", cu siguramta veti inspira eleganta.
  Categoria rochiilor scurte este una foarte sexy. O pereche de sandale inalte si finute ar scoate in evidenta picioarele. Un colier statement ar fi un accesoriu perfect, cu siguranta vei atrage toate privirile.

  Pantofii? O alta intrebare la care trebuie sa gasim un raspuns. Multe nu suporta sa stea toata noaptea pe tocuri inalte, de aceea fiecare trebuie sa isi aleaga o pereche de pantofi comozi,in acelasi timp trebuie sa se si asorteze cu tinuta. Nu este tocmai placut sa ne descaltam in mijlocul petrecerii si sa ne schimbam pantofii intr-o pereche de balerini. Daca ne dor picioarele ingrozitor, mai bine ne asezam, ne mai odihnim cateva minute.
A mai ramas un detaliu important, si anume accesoriile. As opta pentru o geanta mica, plic. Este foarte eleganta si merge atat la rochiile lungi cat si la cele scurte. Ca si bijuterii, daca am decis sa port o rochie simpla, prefer un colier statement.

Culorile acestui sezon sunt pastel si cele mai aprinse. Oricum, fiecare isi alege culoarea rochiei dupa gust si dupa culoarea pielii. Daca esti putin mai creola, un verde smarald ti-ar sta foarte bine! Daca culoarea tenului este maslinie, un roz pastel te-ar prinde excelent, iar daca nuanta pielii este una deschisa, un portocaliu ar face minuni.


   Cu speranta ca ati reusit cat de cat sa va hotarati sau sa va faceti o idee despre ce veti purta in seara cea mare, va doresc distractie placuta, si nu in ultimul rand, succes la bac!

marți, 24 aprilie 2012

Lancome

   In fiecare luna astept cu nerabdare aparitia revistelor mele preferate Elle si Cosmopolitan. As putea petrece ore intregi langa o cafea rasfoind paginile care ma inspira atat de mult. Azi a aparut intr-un final Elle, de care m-am bucurat foarte tare. In revista am gasit o pagina interesanta care mi-a atras atentia. Scria ca, la o vizita in magazinul Sephora, prezentand Elle, voi primi un produs Lancome,si anume Genifique Youth Activator.
 
 "Genifique, distins cu peste 100 de premii prestigioase la nivel mondial, este primul produs Lancome de ingrijire a pielii ce revitalizeaza activitatea genelor si stimuleaza producerea proteinelor tineretii"

   Eram prin mall, deci am decis sa trec pana la Sephora sa ma interesez. Am fost primita cu caldura iar domnisoara mi-a dat raspunsul la intrebare....si anume cadoul. Abia am asteptat sa ajung acasa sa il incerc!
  Ca sa fiu sincera cu voi, ador produsele Lancome. Am avut un fond de ten de la acest brand, si pot spune cu mana pe inima ca, este unul dintre cele mai bune produse pe care le-am folosit pana acum. Va recomand deci sa cumparati revista si sa va grabiti sa va ridicati mica "surpriza". Este in limita stocului disponibil!

luni, 23 aprilie 2012

Party

    Intr-un final mi-am gasit putin timp sa postez si eu una-alta. Zilele trecute au fost unele destul de ocupate, insa acum am toata dupa masa libera, asa ca am sa profit de ea pentru a posta si a ma relaxa. Cum v-am anuntat,acum doua zile, am fost cu Dan la o petrecere, care a fost una foarte reusita. Am baut(mancat) jello shots-uri, jeleuri imbibate in bautura, skittles vodka si multe alte noutati.Nu doar gustul, ci si culorile lor ne-au dat pe spate, au fost vedetele serii.
  M-am simtit foarte bine la chef. Am facut si cateva poze la tinuta, nu sunt foarte clare, insa se vede cat de cat cu ce eram imbracata. Nu doar ca am profitat de aceste deserturi delicioase, dar am si retrait clipele copilariei ascultand muzica de pe vremea aceea. Am cantat si am dansat pe toate hiturile apuse, de la Andre la Non Stop, si multe altele. A fost foarte placut sa vad, ca toti am savurat acele melodii ca si cum ar fi fost cel mai bun desert mancat vreodata.
Seara nu s-a oprit aici. Am avut parte de una dintre cele mai frumoase privelisti ever!

 Va invit sa urmariti mai departe cateva fotografii si cu tinuta. Am decis sa aleg o fusta albasta, un maieu galben si niste balerini. M-am simtit foarte comfortabil imbracata asa. Machiajul a fost unul natural "fumuriu". Putin auriu amestecat ca un maro mai inchis, un blush peach si rujul Chanel. Nu am vrut sa exagerez cu makeup-ul, deoarece stiam ca voi rade mult (imi vor lacrima ochii = posibilitatea de a-mi curge rimelul) asa ca am adoptat unul simplu si totusi de efect.