joi, 29 martie 2012

Aur roz

    Cum primavara a sosit, ne-am scos hainutele mai lejere din fundul garderobei si ne bucuram de culorile aprinse ale acestui sezon. Cu toate ca tendintele se schimba de la anotimp la anotimp, accesoriile si bijuteriile vor ramane in voga pentru totdeauna in ceea ce priveste "decorarea" tinutei. O pereche de cercei, o bratara, un inel mai special, toate ne dau un plus de incredere reflectand starea de spirit. Alegerea unei bijuterii trebuie sa oglindeasca in primul rand personalitatea si eleganta. In accesorizare totul este permis, atata timp cat nu se exagereaza!
    Dupa cum ati observat si voi, tendintele in primavara-vara aceasta inspira culori vii, precum galben fosforescent, portocaliu, ticlam, albastru etc. Aceste culori se pot combina intre ele cu conditia sa se afle in armonie( exemplu movul si cu verdele merg bine impreuna :) ). Un accesoriu bine ales isi va pune cu siguranta amprenta finala pe tinuta.
   In acest sezon,aurul roz domina. Cum moda este mai indrazneata, specialistii in bijuterii au adoptat si ei un design mai aparte si o culoare mai speciala :). Sa fiu sincera, acest lucru ma bucura mult deoarece mereu am fost o mare fana a culorii roz. Mi-se pare ca este o nuanta feminia si eleganta. :)
   Va invit sa urmariti urmatoarele imagini. Sper sa va placa!
  

sâmbătă, 24 martie 2012

Must have!

  Hey Dragilor! Am decis sa filmez un nou video despre moda. As dori sa va arat cateva hainute care ar trebui sa existe in garderoba fiecarei femei, deoarece avand aceste piese vestimentare de baza, se va putea construi o intreaga garderoba, fara sa ne batem capul ca "nu avem" in unele situatii cu ce sa ne imbracam. Sper sa va fie de folos acest mic video! :)
   Va doresc o zi cat se poate de insorita!
 

vineri, 23 martie 2012

Sabion

    Probabil v-ati obisnuit cu blogul meu scris in limba engleza, insa de data aceasta m-am gandit sa postez in limba romana. Dupa cum v-am anuntat si in ultimul meu video de pe Youtube, in sfarsit mi-am gasit un loc de munca in domeniul care ma atrage cel mai mult: moda.
     Din copilarie eram fascinata de moda, bijuterii, accesorii, imbracaminte si design. Simt ca in momentul acesta am pornit pe un drum care ma face foarte fericita si ma provoaca sa scot tot ce e mai bun din mine.
    Lucrand cu oamenii, cu bijuterii fascinante si elegante mi-au aratat o alta perspectiva a modei, si anume feminitatea absoluta. Ca orice femeie, ne dorim sa fim admirate, cochete si elegante. Fiecare dintre noi are propriul stil de viata, propria personalitate, insa totusi, eleganta este ceea ce avem toate in comun.
     Accesorizand o tinuta simpla cu niste bijuterii de vis ne dau un plus de incredere si rafinament. Eleganta in primul rand trebuie sa vina din interior. Accesoriile doar inspira personalitatea si accentueaza liniile feminine a oricarei femei.
   Va invit pe aceasta cale sa urmariti site-ul http://www.sabion.ro/ , unde cu siguranta va veti regasi personalitatea in fabuloasele bijuterii si accesorii. Daruind amintiri celor din jur si propriei persoane, veti simti cu adevarat farmecul feminitatii si elegantei. Lucrurile marunte si simple uneori ne invioreaza toata ziua, ceea ce ne face sa ne simtim cu totul si cu totul speciale si fermecatoare.
   Aaa, si sa nu uit! Zambetul este cel mai ieftin accesoriu, deci incercati sa il purtati cat de des posibil. :)

luni, 19 martie 2012

Summer Fashion

Hey dolls! I'm back with a new video, "Summer Fashion". Summer is right around the corner and I'm so happy! I get trough my fashion magazines and I was inspired to film a fashion video. I hope you'll enjoy it, and don't forget to comment because your opinion means a lot for me. XoXo