vineri, 2 noiembrie 2012

Autumn hot list


       In sfarsit o dimineata in care m-am trezit cu burta la soare, fara ca alarma cea enervanta sa-mi fure somnul. M-am uitat la ceas:"9:30. Hmmm, de cand nu am mai dormit pana la ora asta!"-ma gandeam somnoroasa, in timp ce ma uitam la Dan cum doarme adanc, invelit pana la nas. Am aruncat o privire pe noptiera, unde ELLE statea nerasfoita de doua zile. O data ce am inceput sa citesc primele randuri, am simtit nevoia sa pun pe foaie cateva detalii care mereu ma inspira. Asa ca, nu am stat mult pe ganduri si, mi-am creat o lista cu cateva elemente hot pe care le-am adorat si le ador in toamna aceasta, articole vestimentare si accesorii care mereu isi pun amprenta pe o tinuta.
  
   Vreau sa incept cu burgundy, un rosu-bordo intens, care mai nou e culoarea mea preferata. Daca aveti timp sa cutreierati magazinele din centrul Clujului, veti vedea ca aceasta culoare este un must have. Am avut norocul sa-mi cumpar anul trecut, din New Look, o palarie de aceasta nuanta, pe care acum o pot asorta cu diferite tinute, iar culoarea e meseriasa!
   Acum doua weekend-uri, au venit cei de la targul de antichitati in Iulius, printre care am gasit un stand unde se vindeau tinte si diferite aplicatii, cu ajutorul carora puteti sa va personalizati tinutele old fashion. Am aruncat si eu o geana pe acolo, si am gasit niste tinte dragute, care merg perfect pe umarul pulovaraselor sau bluzelor mai vechi.
  Din pacate, in H&M-ul din Cluj nu am gasit nici un accesoriu semnat Anna Dello Russo, si chiar daca vara a trecut, mi-e greu sa renunta la ideea ochelarilor de soare. Defapt, nici nu vreau sa renunt la ei. Ce e asa rau in a-i purta si acum? Cand am citit despre colaborarea Annei cu H&M, m-am bucurat tare mult, insa la fel mi-a fost si dezamagirea cand am vazut ca la noi nu se gaseste nimic. Inca nu am pierdut speranta ca voi pune mana pe ochelarii aceia fancy, care intorc toate privirile.
 

  De fiecare data cand vreau sa dau un ton elegant tinutei, prefer ca accesoriile sa-si spuna cuvantul. Mai nou imi plac foarte mult inelele, deoarece scot in evidenta feminitatea. O manichiura curata, maini ingrijite si cateva accesorii sigur vor arata eleganta.
  Hunter boots! Si cat de mult imi plac. Este incaltamintea perfecta pentru zilele ploioase. Merg perfect cu jeansi sau colanti, sunt usor de accesorizat, si spre bucuria noastra, sunt disponibile intr-o gama larga de culori. Ador combinatia cizmelor cu geaca de piele, cu o esarfa lunga si ochelari de soare.
  


    Poseta Celine este una dintre posetele mele preferate. Imi place designul, stilul si feminitatea ei. Merge atat la tinute casual cat si la cele elegante. Prima data am vazut aceasta geanta la o fashion bloggerita pe care o urmaresc de vreo 4 ani. De atunci dorinta de a avea acest accesoriu a inceput sa creasca si sa creasca, pana am zis ca e musai sa am si eu o asemenea podoaba in garderoba.
  Mereu mi-au placut camasile din matase, fine si intr-o nuanta calda. Cu timpul mi-am facut o intreaga colectie din ele, de la alb pana la negru. Mulate pe corp sau mai largute, toate imi plac! Puteti aplica tinte pe guler, sau se poate aseza un colier mare, statement sub el. Oricare ar fi alegerea voastra, cu o fusta creion sigur veti inspira eleganta.
   De cand a aparut serialul Gossip Girl, sunt la zi cu el. Am fost tare bucuroasa cand am vazut ca Blake Lively e noua imagine a parfumului Gucci Premiere. O data cu lansarea parfumului, m-am dus in Douglas si l-am achizitionat. Miroase foarte bine, o combinatie intre dulce si picant, cu tente senzuale. Cel putin mie asa mi se pare. Am vazut in ELLE ca la cumpararea acestei esente se ofera o lumanare parfumata. Deci nu ratati ocazia, oferta este disponibila in limita stocului. 
   Iar pentru a incheia lista cu ceva foarte fascinant, va recomand sa cititi "Coco Chanel,un mit". E o carte plina de inspiratie, cu multe ganduri pozitive si idei inedite. Un fel de biografie combinata cu fashion, o istorie a palariilor si a gentilor fancy, condimentata cu bun gust si rafinament. Iubitoarelor de carti, si nu numai, recomand cu caldura aceasta lectura relaxanta.






3 comentarii:

  1. sev poarta in aceasta toamna tintele si se aseaza bine la majoritatea hainelor , miar place o pereche de ghetute ca si din prima poza ...supebe .

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu ador geanta celine ... am cautat ceva pe net, dar e destul de scumpa. poate stii o alternativa mai ieftina? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta mai ieftina ar fi Celine mini bag, insa si aceea are un pret destul de ridicat. Poate pe ebay se gasesc second hand. :D

      Ștergere