vineri, 19 octombrie 2012

Military and camouflage

    Chiar daca e barbatesc, stilul military e foarte purtat toamna aceasta. Ma incanta tare mult ideea de jacheta camuflata, o pereche de blugi sau pantaloni din piele si o pereche de bocancei sau tocuri. E foarte usor de transformat o asemenea tinuta masculina intr-una feminina.
   Am gasit o multime de camasi military in magazinele SH din centrul Clujului. In cazul in care va sunt mari, le puteti purta deasupra unui top, lasand camasa descheiata. Chiar daca arata putin "messy", e chiar foarte trendy. In plus, le puteti modifica chiar voi. Se gasesc tot felul de tinte, aplicatii, margele in magazine cu articole creative, pe care le puteti aplica pe haine. Aceste detalii sigur vor scoate tinuta din anonimat.
   Daca ati ramas fara inspiratie si vreti ca stilul army sa va reprezinte feminitatea, puteti combina jacheta cu o fusta scurta, de nuanta maro sau burgundy, impreuna cu o pereche de ochelari supradimensionati, botine cu toc si o geanta plic de zi.
   Oricare ar fi alegerea voastra, sunt sigura ca nu veti trece neobservate. Iar pentru a condimenta putin tinuta, nu uitati sa adaugati un gramm de atitudine!
  So, we rock army today!

2 comentarii: