miercuri, 25 iulie 2012

Transparent bags

   Observ cu bucurie ca tendintele evolueaza intr-un ritm atat de alert, incat ma provoaca sa ma antrenez si mai mult sa tin pasul ele. Accentul este pus pe accesoriile unice si inedite, care scot orice tinuta din anonimat. Urmarind revistele si prezentarile de moda, am abservat ca s-a creat un fel de "transparenta" in ceea ce priveste gentile. La prima vedere mi s-a parut tare indraznet, insa analizand acest mic detaliu, mi-a trezit intereseul si mai mult. Cu siguranta nimeni nu va trece neobservata cu un asemenea accesoriu, in plus, merge perfect atat ziua cat si seara. O tinuta simpla si delicata cere o geanta de bun gust. Less is more!
Intr-adevar, stilul este indraznet, insa totul tine de atitudine. Consider ca aceste genti sunt unice in felul lor, atrag toate privirile si sunt super chic.

Pont: M-a intrebat o data o doamna, "Ghici ce am in geanta, ce nu au de obicei femeile? M-a pus pe ganduri intrebarea dansei, insa nu am gasit raspunsul corect.
-Ordine!- imi zambeste ea larg, in timp ce isi deschide poseta si imi arata cum toate obiectele erau asezate in buzunarele diferite, fiecare la locul lui.
Va sfatuiesc, ca daca optati pentru acest acesoriu, sa tineti cont de ordinea lucrusoarelor.Astfel veti atrage doar priviri admirative.

4 comentarii: