luni, 14 mai 2012

Neon love

    Culoriile acestei veri sunt unele foarte puternice si evidente. Nu doar ca ma bucura acest lucru, insa e o adevarata provocare in ceea ce priveste alegerea unei tinute. Am citit multe articole despre acest trend si m-am lasat purtata de val. Mi-am achizitionat si eu cateva hainute in nuantele verii, si sunt foarte multumita.
   Nu este obligatoriu sa investim o avere in lucrusoare noi, colorate. Fiind foarte puternice, un lantisor, o poseta sau o pereche de pantofi vor completa tinuta. Important este sa stim cum sa le combinam, sa nu trecem de pragul permis. Prea mult strica!
   Personal imi place sa "patez" o tinuta plictisitoare cu un colier statement de un galben neon, sau o geanta roz evidenta.Putem recurge si la ceva mai mult, cum ar fi o rochita, o camasa sau pantaloni.
Imi place tare mult sa combin aceste culori, mai ales in zilele ploioase. O zi mohorata merita un strop de nuanta. In plus, cu o astfel de tinuta nu ai cum sa nu iesi in evidenta.
Mgazinele din Cluj sunt pline de astfel de accesorii. In H&M am gasit gentutele de mai sus, cred ca la pretul de 89.99 lei.Mi-am mai cumparat o camasa chic, de un portocaliu aprins, la 39.99 de lei si o fusta mini, culoarea turcoaz, la 19.99 de lei. Dati si voi o raita prin H&M, cu siguranta nu veti pleca cu mana goala. In Meli Melo bratarile si lantisoarele sunt intre 9.99-29.99 de lei. Pantofi colorati se gasesc in toate magazinele tip Leonardo undeva la 100 de lei.
Ador combinatia unei culori vii cu o tinuta casual. Imi inspira multa clasa si mult rafinament. Persoana care adopta acest stil radiaza incredere.
Sa nu va fie frica sa purtati doua culori neon diferite in aceasi tinuta, arata bine si cu siguranta veti fi remarcate. Regula e ca accesoriile sa ramana neutre.


Un comentariu:

  1. Neon colored stuff!! <3 I love happy bright colors! I think neon is a part of our current trend! These stuff are lovely! :)

    Much love ♥
    Airish
    http://myheartonhissleeve.tumblr.com

    RăspundețiȘtergere