marți, 17 aprilie 2012

Rainy day

  Cu toate ca primavara a sosit, vremea urata nu incearca sa ne ocoleasca.  Azi, am decis sa ies putin prin oras cu iubitul meu, cu toate ca ploaia ne batea in geam de dimineata. Dupa cum multe dintre voi stiu, culoarea mea preferata este roz, asa ca am incercat sa imi inveselesc tinuta cu aceasta nuanta, sa ii fie ciuda vremii putin :) O pereche de blugi, un sacou si gata, am compus o tinuta perfecta pentru zilele ploioase.
  Aaa, sa nu uit! Dimineata mi-am indreptat parul, pe cand am iesit, parca era gata sa isi ia zborul :). S-a incretit in doua secunde si trei miscari. E invatatura de minte sa nu imi mai aranjez coafura cand ploua. Desi stiam si pana acum asta, nu inteleg unde mi-a fost capul.
  Pe final, doresc sa va anunt ca mi-am creat o pagina de facebook, unde ar fi placut sa ne adunam cat mai multe la o barfa despre moda, stil, make-up, adica tot ce tine de noi. :). In partea dreapta a paginii veti gasi o rubrica unde puteti da like. Astept sugestiile, parerile si comentariile voastre pe noua pagina. Pana atunci, va invit sa vizionati urmatoarele fotografii cu tinuta de ziua de azi.


Pantaloni: H&M
Sacou: H&M
Pantofi: House of art
Camasa: Sprider store
Geanta: New Yorker

2 comentarii: