sâmbătă, 28 aprilie 2012

Giveaway?

   Postarea de seara trecuta a avut mare succes. O multime de vizualizari, cred ca cele mai multe de pana acum. Am fost foarte fericita azi dimineata, cand am verificat statisticile! Asa ca, as dori sa va multumesc mult!
   Cu cateva zile in urma, am avut placerea sa discut cu o cititoare care si-a spus parerea despre postarile mele. Orice sugestie, parere, fie pozitiva, fie negativa este bine venita.Pentru asta, as dori sa va reamintesc noua pagina de facebook, unde putem discuta despre blog, si nu numai. Puteti sa ma cautati pe numele Kinga Horn's Blog, sau pe pagina principala a blogului, in partea dreapta, veti gasi o casuta unde puteti da like. Si ca sa va multumesc, m-am gandit ca v-ar putea astepta un giveaway. Ne apropiem incet de 10.000 de vizualizari, ceea ce este un numar destul de mare, avand in vedere ca doar de cateva zile m-am apucat de bloggarit asa pe bune :). Pe pagina de facebook oficiala astept parerile voastra despre acest giveaway. Ce ati dori sa fie? Accesorii? Produse de machiaj?
  Cum i-am spus si cititoarei cu care am avut o conversatie interesanta, si precum mi-a sugerat si ea, vreau sa fac postari cat mai interesante, in care sa se regaseasca toata lumea. Sper ca, incetul cu incetul, voi reusi sa ma ridic la asteptarile voastre.
  Va doresc o zi cat mai frumoasa, si nu uitati, in fiecare zi va asteapta o noua postare!

Un comentariu: